Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

AMMATTITUTKINNOT, ERIKOISAMMATTITUTKINNOT, OPPISOPIMUS JA MUU KOULUTUS

TOISEN ASTEEN KOULUTUS

YLEISSIVISTÄVÄ KOULUTUS

Koulutushaku

Pop up-ravintolan lounas 26.9. ja 27.9.

26.09.2018

Pop up-ravintola pyörähtää jälleen käyntiin keskiviikkona 26.9. Tällä viikolla ravintola on avoinna keskiviikkona ja torstaina.

Ravintola on avoinna pääsääntöisesti joka keskiviiikko ja torstai klo 10.45 - 12.00. Muutamat yksityistilaisuudet aiheuttavat aikatauluihin muutoksia.

Lounas on tuttuun tapaan kolmen ruokalajin pöytiin tarjoiltu ateria. Ensimmäinen teema on sadonkorjuu, jossa raaka-aineina on käytetty ajankohtaisten kasvisten, marjojen ja hedelmien lisäksi myös riistaa ja kalaa.

Hinta 10 €, johon sisältyy myös alkoholiton aperitiivi, ruokajuomat (kotikalja, maito tai jäävesi) sekä kahvi tai tee.


Tervetuloa herkulliselle lounaalle ravintolaamme C-siiven 2. kerrokseen!


Menu ke 26.9.2018

Alkuruoka:

Kurpitsasosekeittoa (l, gl) tai

Metsäsienisalaattia saaristolaisleivällä ja puolukkakastiketta (l, pyydettäessä gl)

***

Pääruoka:

Ylikypsää sorsanfileetä, kermaista riistakastiketta ja Hasselbackan perunoita (l, pyydettäessä gl) tai

Hirvi-Wallenberg, tummaa karpalokastiketta ja kermaperunoita (l) tai

Täytetty falafel-pitaleipä, tahine ja valkosipulimajoneesi (l, pyydettäessä gl)

***

Jälkiruoka:

Uuniomenoita, kinuskikastiketta ja vaniljajäätelöä (l, gl) tai

Luumuposset (l, gl)


Menu  to 27.9.2018

Alkuruoka:

Kukkakaalikeittoa ja rapeaa pekonimurua tai

Kirjolohiballotine ja tilli-jogurttikastiketta

***

Pääruoka:

Pippuripihvi ja röstiperunaa tai

Silakkaburger, maalaisranskalaisia, sieni-sipulipaistosta ja tillimajoneesia tai

Kantarellirisottoa

***

Jälkiruoka:

Puolukkabavaroise tai

Valkosuklaamoussea ja marinoituja viinirypäleitä

 

 

Takaisin

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi