Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

AMMATTITUTKINNOT, ERIKOISAMMATTITUTKINNOT, OPPISOPIMUS JA MUU KOULUTUS

TOISEN ASTEEN KOULUTUS

YLEISSIVISTÄVÄ KOULUTUS

Koulutushaku

Tutustumispäivä 8.2. Huippu-urheiluakatemiaan, Mäntän lukioon ja Mäntän seudun koulutuskeskukseen

01.02.2018

Mäntän lukio ja Mäntän seudun koulutuskeskus järjestävät yläkoululaisille mahdollisuuden tulla tutustumaan oppilaitoksiin ja Huippu-urheiluakatemian toimintaan torstaina 8.2.2018. Tutustumispäivänä järjestetään kyyti Tampereelta Mänttään ja illalla takaisin Tampereelle.

Tutustumispäivänä oppilailla on mahdollisuus osallistua aamulla klo 10 Huippu-urheiluakatemian lajikohtaisiin harjoituksiin jääkiekossa tai lentopallossa. Harjoitusten jälkeen on lounas, jonka jälkeen oppilaat pääsevät tutustumaan oppilaitoksiin.

Klo 15 alkaen Huippu-urheiluakatemian vastuuohjaaja Hannu Salmi huolehtii oppilaista Koillis-Pirkan Kiekon Mestistä pelaavien B-junioreiden harjoituksiin asti, joihin oppilaiden on mahdollisuus osallistua. Harjoitusten jälkeen on kyyditys Tampereelle. Jos oppilas haluaa lähteä kotiin iltapäivällä ennen B-junioreiden jääharjoitusta, Mäntästä pääsee Tampereelle joko bussilla tai junalla. Oppilaat huolehditaan oikeaan kyytiin.

Lisätietoja Huippu-urheiluakatemiasta.

Ilmoittautumiset 2.2.2018 mennessä:
HUA:n vastuuohjaaja Hannu Salmi
hannu.salmi@sasky.fi
Puh. 044 531 5791

Takaisin

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi