Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

AMMATTITUTKINNOT, ERIKOISAMMATTITUTKINNOT, OPPISOPIMUS JA MUU KOULUTUS

TOISEN ASTEEN KOULUTUS

YLEISSIVISTÄVÄ KOULUTUS

Koulutushaku

Haemme MSKK:lle rakennusalan tuntiopettajaa

20.11.2017

Mäntän seudun koulutuskeskus (MSKK) on yksi SASKY koulutuskuntayhtymän yksiköistä. MSKK on monialainen ammatillinen oppilaitos, joka työllistää yhteensä noin 90 henkilöä.
Opiskelijoita on yli 600.


Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen rakennusalan perustutkintoon tuntiopettajaa, 8.1. alkaen.


Tehtävään kuuluu rakennusalan perustutkinnon tutkinnon osien opetus. Tehtävään valittavalta edellytämme opetettavien tutkinnon osien hallintaa, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä kykyä vastata itsenäisesti opetuksen toteuttamisesta.


Kelpoisuusehto on asetuksen 986/1998 mukainen. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES). Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi. Valitun tulee ennen palvelussuhteen alkamista toimittaa lääkärintodistus terveydentilastaan.


Hakemukset 7.12.2017 mennessä: sähköpostilla mskk@sasky.fi tai postilla:


Mäntän seudun koulutuskeskus
Virtasalmentie 14
35800 Mänttä


Tiedustelut: koulutuspäällikkö Saara-Leena Kytömäki, puh. 044 728 8402, saara-leena.kytomaki@sasky.fi

Takaisin

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi