Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

AMMATTITUTKINNOT, ERIKOISAMMATTITUTKINNOT, OPPISOPIMUS JA MUU KOULUTUS

TOISEN ASTEEN KOULUTUS

YLEISSIVISTÄVÄ KOULUTUS

Koulutushaku

Ikaalisten kauppaoppilaitos

Avoimet ovet 6.2.2018

Uusi koulutus on alkanut - hyppää mukaan ja opiskele merkonomiksi verkossa!

Joulukuussa 2017 on alkanut verkko-opintoina liiketalouden perustutkintoon johtava koulutus, jolla pyritään vastaamaan esimerkiksi työssäkäyvien aikuisten koulutustarpeisiin. Opiskelijalla voi olla jo jonkin muun alan tutkinto tai runsaasti työkokemusta joltain alalta tai muulla tavoin jo ennen opintojen aloittamista hankittua ammattiataitoa ja osaamista. Ylioppilastutkintoa tai aiempaa ammatillista perustutkintoa ei edellytetä. Opinnot on suunnattu yli 18-vuotiaille.

Opinnot painottuvat erilaisten tapahtumien ja matkailupalvelujen tuottamiseen. Opinnot sisältävät asiakaspalvelua, taloushallinnon osaamista, asiakkuuksien hoitoa, myyntiin ja myynnin tukipalveluihin liittyvää osaamista sekä yrittäjyyteen liittyvää osaamista.

Keskeinen osa opintoja tapahtuu työpaikoilla sekä jo hankitun ammattitaidon osoittaminen aidoissa työelämätehtävissä.

Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen opiskelusuunnitelma, jossa määritellään opintojen sisältö ja kestotavoite. Opiskelijoille on saatavilla opintoihin ja niiden etenemiseen liittyvää tukea ja ohjausta myös kesäkuukausina.

Opiskelijalla tulle olla omakustanteisesti käytössään tietokone, internetyhteys, kuulokemikrofoni sekä webkamera.

Jatkossa opintoihin voi hakeutua joustavasti läpi koko vuoden, ja opinnot voi aloittaa milloin tahansa.

Wilman kautta suorahaku auki koko ajan https://wilma.sasky.fi/browsecourses

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Lisätiedot: Toimisto puh. 044 755 4548, ikol@sasky.fi tai Opinto-ohjaaja Tuula Karttunen puh. 044 034 5751, tuula.karttunen@sasky.fi  tai Koulutusalavastaava Juha Mäki-Ketelä, puh. 044 755 4557, juha.maki-ketela@sasky.fi


Tervetuloa opiskelemaan Ikaalisten kauppaoppilaitokseen!

Ikaalisten kauppaoppilaitoksessa voi opiskella liiketalouden perustutkinnon (myynnin ja asiakaspalvelun koulutusohjelman) ja valmistua merkonomiksi tai tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon (käytön tuen koulutusohjelman) valmistuen datanomiksi kolmessa vuodessa. Meillä on mahdollisuus myös opiskella yhdistelmäopinnoissa ylioppilaaksi.

 

Ikaalisten kauppaoppilaitos on perustettu 1.9.1962 (Pohjois-Satakunnan kauppakoulun nimellä) yksiluokkaisena kauppakouluna. Toimipaikkana oli aluksi vanha kansakoulu, ns. Keltainen koulu. Nimi vaihdettiin jo toisen lukuvuoden aikana Ikaalisten kauppaoppilaitokseksi. Kauppaopistoon saatiin lupa vuonna 1964. Uusi tiilinen koulurakennus valmistui syksyllä 1965. Merkonomin ja merkantin tutkinnon suorittaminen kesti tuohon aikaan kaksi vuotta. Ylioppilaspohjainen koulutus aloitettiin syksyllä 1967. Länsi-Pirkanmaan koulutuskuntayhtymä perustettiin vuonna 1995 alussa ja Ikaalisten kauppaoppilaitos kuului myös siihen. Rakennuksen ensimmäinen laajennus valmistui syksyllä 1977 jolloin myös ammattikorkeakouluopetus aloitettiin. Lisää tilaa rakennettiin taas vuonna 2001. Samasta vuodesta lähtien kauppaoppilaitoksessa oli mahdollisuus suorittaa yhdistelmäopintoina ylioppilastutkinto. Datanomien koulutus alkoi syksyllä 2003 jolloin alkoi myös mahdollisuus suorittaa työssäoppiminen työpaikoilla.

Ikaalisten kauppaoppilaitos fuusioitui SASKYn koulutuskuntayhtymään vuoden 2014 alusta. Talossa toimii myös tällä hetkellä TAMK ja Tredu sekä Ikatan graafisen osaston koulutuksia.


 

 

26.01.2018 Avoimet ovet Ikolilla 6.2.2018

11.01.2018 Viikkotiedote 3

05.01.2018 Viikkotiedote 2

13.10.2017 Opiskele merkonomiksi verkossa - jatkuva haku

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi