Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Kaksi koulutuspäällikköä

SASKY koulutuskuntayhtymä muodostuu yhdeksästä oppilaitoksesta sekä omasta aikuiskoulutus- ja oppisopimustoimistosta, joka toimii aktiivisesti koulutuskuntayhtymän alueella. Lisäksi se järjestää yleissivistävää koulutusta Ruoveden lukiossa, Pirkanmaan aikuislukiossa, Petäjä-opistossa ja Ylä-Satakunnan musiikkiopistossa. Koulutuskuntayhtymässä opiskelee noin 7000 opiskelijaa.  Kuntayhtymän toimintatuotot vuositasolla on n. 40 milj. euroa ja henkilökuntaa kuntayhtymän palveluksessa on noin 600, joista opettajia 70 %.  Lisätietoja www.sasky.fi.

Koulutuskuntayhtymään haetaan osaajia seuraaviin virkoihin

 

KAKSI KOULUTUSPÄÄLLIKKÖÄ 1.8.2017 alkaen toistaiseksi. Virat ovat koulutuskuntayhtymän yhteisiä ja ensisijaiset sijoituspaikat ovat:

Luoteis-Pirkanmaan oppilaitokset, sijaintipaikka Ikaalinen
Huittisten ammatti- ja yrittäjäopisto, sijaintipaikka Kokemäki

Tehtävä edellyttää hyvää esimiestaitoa ja näyttöä tuloksellisesta esimiestyöstä, hyvää ammatillisen koulutuksen ja sen tutkinnonperusteiden sekä nuorten ja aikuisten tutkintojen tuntemusta sekä taloudellista ajattelukykyä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä kehittävää työotetta. Koulutuspäällikön keskeisenä toimenkuvana on ammattialojen työjärjestyksen (opetusresurssit) laadinta opiskelijahallintojärjestelmän sovelluksia (Primus ja Kurre) käyttäen ja opetuksen toteutumisen seuraaminen.

Ikaalisiin sijoittuvalle koulutuspäällikölle katsotaan eduksi käsi- ja taideteollisuusalan tuntemus ja Kokemäelle sijoittuvalle koulutuspäällikölle luonnonvara-alan sekä ja tekniikan- ja liikenteen alan tuntemus.

Koulutuspäällikön kelpoisuusvaatimukset ovat asetuksen 986/1998 mukaiset ammatillisen koulutuksen opettajan kelpoisuusvaatimukset. Eduksi katsotaan, että valitulla koulutuspäälliköllä on opetushallinnon tutkinto.

Koulutuspäällikön viran tehtäväkohtainen palkka on 4 211,88 e/kk. Työaikamuotona noudatetaan kokonaistyöaikaa ja opetustuntimäärä vahvistetaan paikallisesti lukuvuosittain enintään 760 tunniksi (OVTES 2017, osio C 4 §).

Lisätietoja tehtävistä antaa rehtori Joni Liukkonen (Ikaalinen) p. 040 580 5413 ja vt. rehtori Marja Syrilä p. 044 560 4700 (Kokemäki) sekä hakuprosessista kuntayhtymäjohtaja Antti Lahti p. 050 340 6221.

Ennen virkasuhteen vahvistamista valitun on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Noudatamme 6 kk:n koeaikaa. 

Hakemukset ansioluetteloineen 31.3.2017 klo 14.00 mennessä osoitteella:

Kuntayhtymäjohtaja Antti Lahti, SASKY koulutuskuntayhtymä, Ratakatu 36, 38210 SASTAMALA.

Kuoreen merkintä haettavasta virasta. Hakemuksia liitteineen ei palauteta.

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi