Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Yleissivistävän tulosalueen johtaja

SASKY koulutuskuntayhtymä muodostuu yhdeksästä oppilaitoksesta sekä omasta aikuiskoulutus- ja oppisopimustoimistosta, joka toimii aktiivisesti koulutuskuntayhtymän alueella. Lisäksi se järjestää yleissivistävää koulutusta Ruoveden lukiossa, Pirkanmaan aikuislukiossa, Petäjä-opistossa ja Ylä-Satakunnan musiikkiopistossa. Koulutuskuntayhtymässä opiskelee noin 7000 opiskelijaa.  Kuntayhtymän toimintatuotot vuositasolla on n. 40 milj. euroa ja henkilökuntaa kuntayhtymän palveluksessa on noin 600, joista opettajia 70 %.  Lisätietoja www.sasky.fi.

Koulutuskuntayhtymään haetaan osaajaa seuraavaan virkaan                            

YLEISSIVISTÄVÄN TULOSALUEEN JOHTAJA, virkanimikkeeltään rehtori 1.8.2017 alkaen toistaiseksi.

Tulosaluejohtajan johdettaviin oppilaitoksiin kuuluvat Ruoveden lukio, Pirkanmaan aikuislukio, Petäjä-opisto ja Ylä-Satakunnan musiikkiopisto.

Tehtävä edellyttää lukiokoulutuksen, vapaan sivistystyön ja taiteen perusopetuksen hyvää tuntemusta ja kokemusta oppilaitosten johtamisesta sekä valmiutta toimia kuntayhtymän eri yhteistyöverkostoissa. Edellytyksenä on myös valmius opetuksen kehittämiseen ja itsenäiseen talouden hallintaan sekä kokemus henkilöstöjohtamisesta.  Yleissivistävän tulosalueen rehtori toimii SASKY koulutuskuntayhtymän johtoryhmän jäsenenä.

Kelpoisuusvaatimuksena on asetuksen 986/1998 2 §:n mukainen rehtorin kelpoisuus. Hakijat voivat esittää oman palkkatoivomuksensa, muut virkasuhteen ehdot OVTES:n mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa kuntayhtymäjohtaja Antti Lahti p. 050 340 6221.

 

Ennen virkasuhteen vahvistamista valitun on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Noudatamme 6 kk:n koeaikaa. 

Yhtymähallitukselle osoitetut hakemukset ansioluetteloineen 31.3.2017 klo 14.00 mennessä osoitteella:

SASKY koulutuskuntayhtymä, Ratakatu 36, 38210 SASTAMALA.

Kuoreen merkintä haettavasta virasta. Hakemuksia liitteineen ei palauteta.

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi