Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Tule tutustumaan!

  

9kisat

Ke 13.12.2017 klo 9-13

9kisat järjestetään 9-luokkalaisille ja muille ammatinvalintaa harkitseville. Tule tutustumaan koulutuksiimme ja kokeilemaan alan työtehtäviä. Luvassa kilpailuja, opiskelijoiden tarjoilema lounas ja yllätysohjelmaa. Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittautuminen ja erityisruokavaliot viimeistään kaksi viikkoa ennen kisapäivää: opinto-ohjaaja Minna Vainio,        etunimi.sukunimi@sasky.fi

Ystävänpäivän avoimet ovet

Ke 14.2.2018 klo 9-15

 Avoimet ovet järjestetään ystävänpäivä-teemalla keskiviikkona 14.2.2018 klo 9-15 välisenä aikana. Tervetuloa tutustumaan oppilaitoksemme toimintaan oman aikataulusi mukaan. Opiskelijatuutorimme toimivat oppaina ja esittelevät oppilaitoksen tiloja ja toimintaa. Pääset myös kokeilemaan käytännössä erilaisia ammattialaan liittyviä tehtäviä. Ohjelmassa on info koulutuksistamme nonstoppina. Kahvitarjoilu!

Tutustumiskäynnit ja kokeilut

Voit tulla tutustumaan oppilaitokseemme joko yksin tai ryhmänä.Varaa etukäteen aika tutustumiskäynnille tai 1-2 päivän kokeiluille opinto-ohjaaja Minna Vainiolta,    etunimi.sukunimi@sasky.fi.

 

20160211_130318

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi