Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Ihan oma duuni 24.1.2017

klo 13.00-16.00 Vexve Areenalla, Ratakatu 5, Sastamala

Markkinapaikan saat veloituksetta Vexve Areenalle.

Varaa paikkasi riina.sunila@sasky.fi tai 0400-845001 mahdollisimman pian niin pääset mukaan tiedotuskanaville.

Olethan mukana duunitalkoissa, mekin olemme.

ihan oma duuni12122016

Nyt toista kertaa järjestettävän tapahtuman ideana on saattaa samaan tilaan kesätyöpaikkaa etsivät ahkerat nuoret ja kesätyöntekijöitä etsivät yritykset. Kesätyön hakijoille tapahtuma tarjoaa aitoja mahdollisuuksia esitellä osaamistaan ja aktiivisuuttaan ja luoda omat polkunsa työelämään.  Työnantajille tilaisuus tarjoaa paitsi mahdollisuuden rekrytoida aktiivisia kesätyöntekijöitä, myös hyvän tilaisuuden tavata toisia yrityksiä tai työnantajia ja esitellä omia tuotteitaan ja palveluitaan. Tapahtumaan osallistuminen on työnantajille maksutonta.

Kontaktien lisäksi tapahtumasta saa rekrytoinnin ja esimiestyön asiantuntijoiden vinkkejä muun muassa siitä, minkälainen on hyvä kesätyöntekijä, miten saan töitä, ja millaista käyttäytymistä työpaikalla odotetaan.

Tapahtumaa rakennetaan yhteistyössä

Kesätyötori- tapahtumaa järjestävät yhteistyössä Sastamalan kaupunki, Sasky, Vammalan lukio, seudun yrittäjäjärjestöt sekä 4H-yhdistykset. Tapahtuma on osa laajempaa seudun toimijoiden yhteistyötä, jonka tavoitteena on kehittää yrittäjyyskasvatusta kokonaisvaltaisesti pidemmällä tähtäimellä.

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi