Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Opiskelu

Ammattitaitoinen lentokoneasentaja hallitsee perinteisen lentotekniikan osa-alueet ja osaa soveltaa tietojaan lentokoneen huolto- ja korjaustilanteissa. Hän on vastuuntuntoinen ja kykenee työskentelemään sekä yksin että työryhmän vastuullisena jäsenenä.

Tuntiopetus tapahtuu nykyaikaisena opetuksena monipuolisesti eri variaatioina. Tiedonhakuun ja harjoituksiin tarvittavat tilat ja laitteet ovat opiskelijoiden käytössä koulutuksen ajan.

Yleiseurooppalaisessa PART-66 koulutuksessa saat samanlaisen lentokoneasentajan peruskoulutuksen kuin lentotekninen ammattihenkilö saa muissa Euroopan maissa. Kun opiskelija on suorittanut vaaditun koulutuksen ja kokeet sekä saanut vaaditun työkokemuksen, hän voi hakea ilma-aluksen huoltohenkilöstön lupakirjaa. Lupakirjan myöntävä viranomainen Suomessa on Liikenteen turvallisuusvirasto Trafi.

Tavoitteenamme on, että opiskelijan mahdollisuudet työllistyä lentokonealalla eri tehtäviin ja eri työnantajien palvelukseen monipuolistuvat. Patria Oyj:n lisäksi konkreettisia vaihtoehtoja ovat suuremmat lentoyhtiöt esim. Finnair Oyj, GA Telesis, Blue1/SAS sekä alalla toimivat useat pienemmät huoltoyritykset Suomessa tai ulkomailla.

Opiskeluaikaisen asunnon hankkiminen on helppoa, sillä Mänttä-Vilppulan seudulla asuntotilanne on hyvä ja vuokrataso edullinen. Koululla on myös muutamia vuokra-asuntoja opiskelijatalo Valkamassa.

Lisätietoa huoltohenkilöstön Part 66 –lupakirjoista Trafin sivuilta http://www.trafi.fi/ilmailu/henkiloluvat/huoltohenkiloston_part_66_-lupakirjat

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi