Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Opiskelijavalinta ja kelpoisuus

A-tason osatutkintoon pääsyvaatimuksen on ammatillinen perustutkinto, lukio tai vastaavat tiedot. B-tason perustutkintoon pääsyvaatimuksena on suoritettu A-taso tai työkokemus ilmailuteollisuudesta.

Haastattelemme ja testaamme hakijat ennen opiskelijavalintaa. Näin pyrimme selvittämään, että hakija soveltuu huoltohenkilöstön tehtäviin. Valintakriteereissä painotamme lentokonetöihin tarvittavaa asennetta, rehellisyyttä ja ahkeruutta. Lisäksi ilmailuviranomaisella on omat ehtonsa lentoasemilla työskenteleville: mm. fyysiset ja psyykkiset ongelmat sekä rikosrekisteri voivat olla esteitä työhön pääsylle. Ennen työssäoppimisjaksoa yritykset selvittävät opiskelijoiden taustat.

Vapaaksi jääneille opiskelupaikoille otamme keskeytyneitä huoltohenkilöstön opintoja jatkavia opiskelijoita tai uusia opiskelijoita.

Opintososiaaliset edut

Koulutus kuuluu normaaliin opintososiaalisten etujen piiriin, lisätietoja Kelasta. Jos kuulut ammattiliittoon, on mahdollista hakea myös koulutusrahaa liitoltasi.

Kela, opintotuki

Koulutusrahasto

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi