Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Lauluntekijävalmennus

Rytmimusiikin täydennyskoulutus Ikaalisissa 4.1. - 16.12.2016

Koulutus antaa valmiudet Rytmimusiikkituotannon ammattitutkinnon/tutkinnon osan suorittamiseen (lauluntekijän osaamisala).

lauluntekijat

Sisältö
Lauluntekijyys ammattina, laululyriikat, säveltäminen, co-writing, rytmimusiikin tyylit, tekijänoikeus- ja kustannusasiat, demottaminen, äänitetuotanto, levy-yhtiötoiminta, musiikin teoria, lauluntekijän ansainta, tuotteistuksen suunnittelu ja markkinointi.

Toteutus
Monimuotokoulutus, lähivalmennusta 2- 3 päivää viikossa. Lauluntekijävalmennus on rytmimusiikin täydennyskoulutus, joka antaa valmiudet Rytmimusiikkituotannon ammattitutkinnon / tutkinnon osan (lauluntekijän osaamisala) suorittamiseen. Valmennuksessa hyödynnetään tiimioppimista.

Koulutuksen hinta 600 €. Koulutuksen hintaan lisätään tutkintomaksu 58 €.

Hakeminen
Hakuaika 10.11.2015 asti. Täytä sähköinen hakulomake TÄSTÄ
Lähetä lisäksi 2 työnäyttettä (lauluteksti tai kokonainen laulu) osoitteeseen artistivalmennus@gmail.com

Lisätiedot
Minna Hauhia, 040 839 2911, minna.hauhia@sasky.fi

Opintososiaaliset edut
Lauluntekijävalmennus on päätoimista opiskelua. Opiskelijat ovat oikeutettuja Kelan opintososiaalisiin etuihin. Joissain tapauksissa myös työttömyysetuudella opiskelu on mahdollista. Lisätietoa omista eduistasi saat Kelasta ja TE-toimistosta


Takaisin pääsivulle

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi