Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

iFw (International Fillet Welder) - kansainvälinen pienahitsaajatutkinto

Koulutus alkaa Vammalan ammattikoululla syksyllä 2017 iltaopetuksena.   

IFW-koulutus on auditoitua koulutusta, jota Suomen Hitsausteknillinen Yhdistys koordinoi. Koulutuksessa opiskelija suorittaa kansainvälisesti hyväksytyt hitsausharjoitukset ja pätevyyskokeet sekä teoriatentin. Todistus hyväksytään 42 maassa ja on voimassa koko eliniän.

Koulutus on maksuton ja se toteutetaan monimuotokoulutuksena, lähiopetusta kahtena iltana viikossa. Koulutuksen kesto on n. 5 kk ja laajuus 25 osp. Koulutus on mahdollista suorittaa myös työn ohessa.

Levyseppahitsaaja

Koulutuksessa voit suorittaa International Fillet Welder- (IFW) eli kansainvälisen pienahitsaajatutkinnon teräkselle kahdella eri hitsausprosessilla; puikko (111) ja/tai MAG (135/138). Koulutuksen aikana opiskelijan on suoritettava käytännön hitsausharjoitukset, pätevyyskokeet sekä teoriaosuus, josta kirjallinen koe. Käytettävissä on yhdenmukaistetut hitsien laatuvaatimukset, jotka on porrastettu kolmeen hitsiluokkaan; B, C ja D (vaativin on B).

Hitsausharjoitukset tulee suorittaa hitsiluokka C vaatimusten mukaisesti, arviointina visuaalinen testaus. Harjoitukset suoritettuasi voit suorittaa pätevyyskokeen. Pätevyyskokeen hitseille hyväksymiskriteerinä on hitsiluokka B muutamin poikkeuksin.

Huomioitavaa! Pätevyyskokeet tulee olla suoritettuna hyväksytysti (vaatimustaso B) vähintään yhdellä hitsausprosessilla ennen kuin opiskelija pääsee IFW-teoriakokeeseen. Teoriakokeessa on n. 150 kysymystä, joista 60 % pitää saada oikein. 

Lisätietoja koulutuksesta antaa koulutuspäällikkö Miika Kesti puh. 040 703 9548


Hae koulutukseen!

Koulutukseen haetaan sähköisellä hakulomakkeella osoitteessa https://wilma.sasky.fi/browsecourses?school-id=4

Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta hakea sähköisesti, voit käyttää suorahaun lomaketta.

 

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi