Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Kansainvälisyys

Ikatan opiskelijoista n. 20% osallistuu jollakin tavalla kansainvälisyystoimintaan opintojensa aikana. N. 15 - 20 opiskelijaa suorittaa vuosittain pidemmän koulutussopimusjakson ulkomailla.

Lisäksi joillakin ammattialoilla on Euroopassa yhteistyöoppilaitoksia, joihin opiskelijat voivat hakea kansainvälisyysvaihtoon.

Lue täältä muiden opiskelijoiden kokemuksista ulkomailla ja ota yhteyttä kv-vastaava Heli Silvennoiseen tai kv-koordinaattori Sirpa Uotilaan, jos olet kiinnostunut itsekin lähtemään.

Heli Silvennoinen, puh. 044 755 4509, heli.silvennoinen(at)sasky.fi
Sirpa Uotila, puh. 044 345 7230, sirpa.uotila(at)sasky.fi

Eurooppaan suuntautuvaa liikkuvuutta rahoittaa Erasmus + -ohjelma. SASKY koulutuskuntayhtymälle on myönnetty liikkuvuuden peruskirja, mikä käytännössä tarkoittaa sitä, että liikkuvuusapurahoja Eurooppaan on tarjolla joka vuosi vuoteen 2020 asti. Apurahojen hakukierros järjestetään opiskelijoille yleensä syksyisin, mutta peruutuspaikkoja voi tiedustella muulloinkin. Kartoitamme myös jo seuraavan lukuvuoden lähtijöitä. Jos olet kiinnostunut vaihdosta seuraavana lukuvuonna, ilmoita siitä vastuuopettajalle ja oppilaitoksesi kv-vastaavalle.

Euroopan vaihtoprosessin kuvaus opiskelijalle

Vaihtoon Venäjälle

 

erasmus_logo

Rahoitettu Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelmasta

Euroopan komissio ei vastaa julkaisun sisällöstä

2015_08-Erasmus+-VET-webbanner-transparentblue

 

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi