Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Asuminen ja ruokailu

Asuminen

 
Oppilaitoksella ei ole Ikaalisissa omaa asuntolaa. Opiskelija-asuntoja Ikaalisissa välittää mm. Ikaalisten Kiinteistökonsultit Oy. Myös yksityiset asuntojen vuokraajat ilmoittelevat vapaista asunnoista oppilaitoksen toimistolle jonkin verran.
 

Ruokailu

 
Sodexo Oy:n henkilökunta toivottaa sinut tervetulleeksi opiskelijaravintola Ilonaan. Ilona sijaitsee IKATAn hallintorakennuksen pääaulan yhteydessä ja on avoinna ma - to klo 8.30 - 15.00 ja pe klo 8.30 - 14.00. 
 
Lounasaika on ma - pe klo 10.30 - 12.30. Lounaalla tarjotaan päivittäin kaksi lämminruokavaihtoehtoa, joista toinen on kasvisruoka. Lounas sisältää yhden lämpimän aterian tai lounassalaatin, salaatti- ja leipävalikoiman sekä ruokajuoman. Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksen opiskelijat saavat lounaan maksutta KELA-kortin esittämällä, myös ajokortti käy. Jos korttia ei ole mukana, lounaan hinta opiskelijalle on 4,00 €. Opiskelijoiden ruokatauon aika on merkitty lukujärjestyksiin.

Ulkopuolisille vierailijoille lounaan hinta on 6,50 €.

Koko aukioloajan Sodexossa on myynnissä kahvia, kahvileipää ja pientä suolaista. Tervetuloa!
 
Yhteystiedot:
Ravintolaesimies Leena Tuohino
puh. 044 755 4540
leena.tuohino(at)sodexo.com

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi