Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Terveydenhoito

IKATAssa opiskelijoiden terveydenhoitajana toimii Johanna Läykki,
puh. 044 730 1568, johanna.laykki (at) ikaalinen.fi

Opiskeluterveydenhuollon tehtävänä on huolehtia kokonaisvaltaisesti oppilaitoksen opiskelijoiden terveydestä. Tavoitteena on edistää opiskelijan hyvinvointia, tukea terveyttä ja edistää työkykyä. Terveydenhoitajan puoleen voit kääntyä erilaisissa terveyttä ja sairautta koskevissa asioissa. Hän ohjaa sinut myös tarvittaessa eteenpäin eri asiantuntijoiden vastaanotoille.

Terveydenhoitajan vastaanotto Ikatalla ilman ajanvarausta on normaalisti keskiviikosta perjantaihin klo 8.30 - 10.00, muut ajat ajanvarauksella. Poikkeavista vastaanottoajoista ilmoitetaan viikkotiedotteessa. Terveydenhoitajan vastaanottohuone löytyy Ikatan kirjaston yläkerrasta.

Terveydenhoitajan palvelut ovat opiskelijoille maksuttomia.

Terveydenhoitaja tiedottaa

Terveydenhoidollisissa asioissa ota aina yhteys ensisijaisesti koulun terveydenhoitajaan. Opiskelijalääkärin vastaanotto on terveyskeskuksessa. Ajan varaukset/vaihtamiset ja peruuttamiset koulun terveydenhoitajan kautta (puhelu/tekstiviesti: 044 730 1568). Käyttämättä ja peruuttamatta jääneestä lääkäriajasta tulee sakkomaksu (15 v. täyttäneiltä). Välitöntä hoitoa vaativissa asioissa hakeudutaan suoraan päivystykseen.

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi