Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Opiskelijatalo Valkama

Opiskelijatalo Valkama sijaitsee koulun läheisyydessä, osoitteessa Koulukatu 6 (elokuusta 2016 alkaen). Valkamassa on solukaksioita (48 m²), joissa yhteinen keittiö ja kylpyhuone ja omat lukolliset huoneet. Yksiöissä (32 m²) on keittiö, kylpyhuone, makuuhuone ja vaatehuone. Asunnoissa on paikka pyykinpesukoneelle, mutta yhteinen pyykkitupa ja kuivaushuone löytyy myös.

Opiskelija-asuntola

Opiskelijatalo Valkaman asuntola on tarkoitettu nuorisoasteen ammatillisessa koulutuksessa oleville alle 18-vuotiaille opiskelijoille.

Asuntolassa on yhteensä 14 asuntolapaikkaa kahden hengen soluasunnoissa (48 m²). Asunnot ovat kalustettuja ja niissä on yhteinen keittiö ja kylpyhuone. Asuntolassa on internetyhteys.

Asuntolaan valitaan etusijalla opiskelijat, joilla ei ole käytettävissä joukkoliikenneyhteyksiä. Asumisesta tehdään sopimus, jossa asukas sitoutuu noudattamaan asuntolan sääntöjä. Alaikäisen sopimuksen allekirjoittaa huoltaja.

Asumaan tulevilta peritään avainpantti 80 euroa, joka palautetaan asunnosta luovuttaessa, jos asunto on moitteettomassa kunnossa. Asuntolapalvelumaksua peritään kaksi kertaa vuodessa (200 euroa/lukukausi). Asuntolapaikkaa haetaan yhdeksi lukuvuodeksi kerrallaan.

Asuntolaan voit hakea postittamalla Asuntolahakemuksen koululle (muista huoltajan allekirjoitus!): Mäntän seudun koulutuskeskus, Virtasalmentie 14, 35800 Mänttä.

 

Opiskelijoiden vuokra-asunnot

Tarjoamme opiskelijoille muutamia kalustettuja vuokra-asuntoja opiskelijatalo Valkamasta.

- Yksiöitä (32 m²), vuokra 350 euroa/kk.

- Solukaksioita (48 m²), vuokra 260 euroa/kk opiskelija.

Hinta sisältää sähkön, veden ja internetyhteyden. Vuokravakuutena yhden kuukauden vuokra ja edellytämme voimassaolevaa kotivakuutusta.

Mikäli olet kiinnostunut vuokra-asunnosta, ota yhteyttä sähköpostitse mskk (at) sasky.fi tai p. 03 474 0200.

 

Asuntolasta ja vuokra-asunnoista voit tiedustella opintotoimistosta sähköpostilla mskk (at) sasky.fi tai puhelimitse p. 03 474 0200.

 

Vuosina 1994-98 valmistuneet opiskelijatalot sijaitsevat kaupungin keskustan tuntumassa, rauhallisella paikalla.

IMG_5975IMG_5976[1]valkama_sisäpiha

Solukaksio
- yhteinen keittiö ja kylpyhuone, omat lukittavat huoneet
- kylpyhuoneessa paikka pyykinpesukoneelle

valkamasolu_eteisestävalkamasolun_kphvalkamasolun_kph2

valkamasolun_keittiö

 Yksiö
- keittiö, makuuhuone, vaatehuone ja kylpyhuone
- kylpyhuoneessa paikka pyykinpesukoneelle


- valkamayksiö_eteisestävalkamayksiö_kphvalkamayksiö_kph2

valkamayksiö_vhvalkamayksiö_keittiö

Muut vuokra-asunnot

Vuokra-asuntoja voit kysellä Mänttä-Vilppulan kaupungin asuntotoimistosta tai yksityisiltä tarjoajilta asunnonvälityssivustojen kautta. Myös paikallislehdissä (KMV-lehti ja Paikkakuntalainen) ilmoitetaan ahkerasti vuokrattavista asunnoista.

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi