Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Yrittäjän oppisopimus

Tavoitteellinen oppisopimus on opiskelijalle joustava, monipuolinen ja työelämälähtöinen tapa kouluttautua ammattiin sekä hankkia osaamista. Oppisopimus voidan sopia yhden tutkinnon osan tai vaikka koko tutkinnon suorittamisen ajaksi.

Oppisopimuskoulutuksesta suurin osa suoritetaan omassa yrityksessä työskennellen. Tarvittaessa osaamista täydennetään esimerkiksi oppilaitoksessa tai verkossa.

Yrittäjällä on oppisopimuksen ajan työpaikkaohjaaja (mentori). Useimmiten työpaikkaohjaajana toimii toisessa yrityksessä toimiva kokenut yrittäjä tai työntekijä tai joku muu kyseessä olevan alan ammattilainen.

Yrittäjyyden kriteerit oppisopimuskoulutuksessa; sopimus oppisopimuskoulutuksen järjestämisessä koulutuksen järjestäjän ja yrittäjän välillä.
• yritysmuoto tmi, oy, osuuskunnan jäsen, ay, ky
• yel- tai myel-vakuutettu
• y-tunnus
• yrittäjän yrityksessä riittävästi tuotanto- ja palvelutoimintaa, tarpeelliset työvälineet
• minimi 25 h/viikko työtä yrittäjänä sellaisissa oman yrityksensä toimintaan ja koulutuksen tavoitteeseen liittyvissä tehtävissä, että koulutuksen tavoitteen mukainen tarvittava osaaminen pystytään hankkimaan yrityksessä tapahtuvassa oppimisessa

» Mentorointi yrittäjän oppisopimuksessa (pdf -tiedosto)


LISÄTIETOJA YRITTÄJÄN OPPISOPIMUKSESTA:

Oppisopimussihteeri
Terhi Suontaka
050 344 4767
terhi.suontaka(at)sasky.fi

Oppisopimussihteeri
Raisa Aoki
040 195 6205
raisa.aoki(at)sasky.fi

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi