Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

AIKUISKOULUTUKSEN
TOIMINTA-AJATUS JA STRATEGIA

Aikuiskoulutusosasto järjestää aikuisille tarkoitettua lisä- ja täydennyskoulutusta sekä yrityksille ja yhteisöille suunnattuja koulutuksia ja kehittämispalveluja.

Koulutustarjontaa on erilaisista lyhytkursseista ammatti- ja erikoisammattitutkintoihin asti. Tavoitteenamme on vastata alueemme työelämän vaatimuksiin ja kehittää opiskelijoidemme osaamista.

TOIMINTA-AJATUS

Korkealaatuinen aikuiskoulutus on näkyvä osa SASKY koulutuskuntayhtymän toimintaa. Aikuiskoulutusosasto kehittää ja toteuttaa ammatillista koulutusta ja siihen liittyviä työnantajapalveluita pääasiassa seutukuntamme elinkeino- ja yritystoiminnan tarpeisiin. Toimintatapamme on joustava ja toteutamme koulutuksia ja kehittämishankkeita asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Yhteistyössä muiden asiantuntijoiden ja asiantuntijaverkostojen kanssa toteutamme ammatilliseen perustutkintoon, ammatti- ja erikoisammattitutkintoon valmistavia koulutuksia sekä ammattitaitoa kehittäviä ja syventäviä lisä- ja täydennyskoulutuksia. Koulutukset toteutetaan oppilaitosmuotoisena koulutuksena tai oppisopimuskoulutuksena.


STRATEGIA

Jatkuva työmarkkinoilla tapahtuva muutos ja työtehtävien vaatimustason kohoaminen on selvästi osoittanut, että aikuiskoulutuksen tarve tulee lisääntymään lähivuosina. Koulutuksen ja työelämän välisen tiiviin yhteistyön avulla, voimme kehittää koulutuksiamme niin, että ne vastaavat työelämän todellisia tarpeita ja vaatimuksia. Aikuiskoulutus keskittyy strategiassaan kolmeen avainalueeseen:

  • yhteistyöverkostot
  • kehittäminen
  • henkilökohtaistaminen
Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi