Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Kirjansitojamestarin erikoisammattitutkintoon valmistava koulutus 2017 – 2018

Tarvittava määrä hakijoita on saavutettu ja kurssi alkaa perjantaina 13.1. 2017 osoitteessa Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitos, Sastamalankatu 2,  
päärakennuksen alimmainen kerros (toimiston ovesta sisään ja portaat  
alas). 


Kirjansitojamestarin erikoisammattitutkintoon valmistava koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti kirjansidonta-alan erilaisissa työtehtävissä toimiville.

Tutkintoon valmistava koulutus järjestetään monimuotokoulutuksena alkaen vuoden 2017 tammikuussa ja päättyen joulukuussa 2018. Koulutus muodostuu lähiopetusjaksoista, ohjatusta itsenäisestä opiskelusta oppilaitoksen tiloissa ja itsenäisestä etäopiskelusta.

Vuosien 2017 ja 2018 tammi – toukokuussa ja elo – joulukuussa on kuukausittainen 21 tunnin lähiopetusosio perjantai-illasta sunnuntaihin. Lähiopetusosiota edeltää ja seuraa ohjattu itsenäinen 21 tunnin opiskeluosio sisältäen perjantaipäivän sekä seuraavan maanantain ja tiistain. Itsenäinen etäopiskelu koostuu moodle-järjestelmän avulla toteutettavista yksilö- ja ryhmätöistä, verkkokursseista ja alan kirjallisuuteen perehtymisestä. Vuosien 2017 ja 2018 kesäkuussa on viiden ja heinäkuussa kymmenen päivän mittainen kurssi.

Ohjaajina toimivat näyttötutkintomestari Harri Aaltonen, kirjansitojamestari Tarja Rajakangas sekä joukko kotimaisia asiantuntijoita. Kesäkursseja ohjaavat ulkomaiset asiantuntijat. Käsinkultausta ja syrjän kultausta tulee opettamaan kesällä 2018 Gianfranco Mombelli Sveitsistä.

Kirjansitojamestarin erikoisammattitutkinnon näyttöihin voivat osallistua henkilöt, jotka ovat suorittaneet kirjansitojan ammattitutkinnon. Jos aiemmin kirjansitojan ammattitutkintoon valmistavaan koulutukseen osallistuneelta opiskelijalta puuttuu osasuorituksia kirjansitojan ammattitutkinnosta, tulee ne suorittaa kevään 2017 aikana.

Jos opiskelija ei ole suorittanut kirjansitojan ammattitutkintoa eikä osallistunut aikaisemmin järjestettyyn kirjansitojan ammattitutkintoon valmistavaan koulutukseen, on hänellä tämän koulutuksen puitteissa mahdollisuus suorittaa kirjansitojan ammattitutkinto. Tämä huomioidaan henkilökohtaistamissuunnitelmassa ja tutkintosuoritukset toteutetaan erikoisammattitutkinnon tutkintosuoritusten ohessa. Koulutukseen osallistuminen edellyttää kuitenkin hyvät kirjansitojan perustiedot ja -taidot, jotka arvioidaan koulutukseen haettaessa.

Koulutus alkaa vain jos hyväksyttyjä opiskelijoita on vähintään 8.

Omaehtoisena 800 euroa +tutkintomaksu 58 euroa. Maksu suoritetaan kahdessa erässä. Pelkkään tutkintotilaisuuteen osallistuminen maksaa 1 800 euroa sekä tutkintomaksun 58 euroa. Haku 16.12.2016 mennessä. Linkki sähköisen hakujärjestelmään.

Sisältöä koskevat tiedustelut Harri Aaltonen 040 4848 153 tai harri.aaltonen(at)sasky.fi

(Asuntolapaikkoja saattaa olla Vammalan ammattikoulun tai Karkun sosiaalialan oppilaitosten asuntoloissa.)


Koulutukseen haku

KIRJANSITOJAN AMMATTITUTKINTO TUTKINNON PERUSTEET

KIRJANSITOJAMESTARIN ERIKOISAMMATTITUTKINTO 2005

Kirjansitojamestarin erikoisammattitutkinto: TUTKINTOTODISTUKSEN LIITE

Ammattinetti: kirjansitoja

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi