Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

mitä koulun jälkeen?

Apua työuraansa aloittavalle

Opotunneista on apua työuraa aloittavalle ja jatko-opintoja suunnittelevalle. Opotuntien aikana käydään läpi tulevaa ja samalla laaditaan urasuunnitelmaan. Jatko-opintoihin voi tutustua ammattikorkeakouluvierailulla. Lisäksi perehdytään siihen, miten jatko-opintoihin käytännössä haetaan. Jokaisella on mahdollisuus varata opinto-ohjaajalta aikaa henkilökohtaiseen tapaamiseen, jonka aikana on mahdollista saada tietoa ja ohjausta itseä koskevista kiinnostuksen kohteista.

Työuraa aloittavalle on tärkeää, että työnhakua koskevat asiakirjat ovat ajantasaiset. Opotuntien aikana jokainen päivittää työhakemuksensa sekä ansioluettelon osaamisperusteisen mallin mukaan, jossa tärkeää on oman osaamisen esiintuominen suhteessa haettavaan työtehtävään. Lisäksi käydään läpi työelämässä tarvittavia taitoja ja mietitään opiskelijoiden omia vahvuuksia. Työnhaku on taitolaji, sitä kannattaa harjoitella.

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi