Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Kansainvälinen toiminta avaa uusia mahdollisuuksia

Ammattitaidon ja osaamisen merkitys kasvaa koko ajan ja kansainvälisyys on tärkeä osa tätä kehitystä. Kansainvälinen toiminta kehittää opiskelijan ja opettajan kielitaitoa ja antaa valmiuksia toimia erilaisissa monikulttuurisissa ympäristöissä.

Kansainvälisen toiminnan kautta tavoitteenamme on positiivisen asenteen edistäminen eri kulttuureja kohtaan ja moninaisten kulttuuristen kokemusten hankkiminen. Opiskelijamme ja opettajamme osallistuvat kansainväliseen toimintaan eri projektien kautta sekä oppilaitoksen matka-avustuksella.

Kansainvälisyys antaa paljon uusia kokemuksia opiskelijoillemme ja opettajillemme ja on avannut jopa työllistymismahdollisuuksia ulkomailla. Vaikka ei haluaisikaan töihin ulkomaille eri kulttuurien tuntemuksesta ja kielitaidosta on hyötyä myös omilla kotimaisilla työmarkkinoilla.

Tutustu ulkoimailla harjoittelussa olleiden opiskelijoiden blogeihin:

http://63paivaasaksassa.blogspot.fi/

http://pietarissa42.blogspot.fi/?m=1

 

Haluan tietää lisää!

Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitoksen, Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksen sekä Vammalan ammattikoulun kv-koordinaattorina toimii:

Teemu Toikka 
040 647 5562
teemu.toikka(at)sasky.fi

Tutustu myös Saskyn Kansainvälisyys-sivuihin, jotka löytyvät omana kohtanaan valikosta.

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi