Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Verkko- ja iltaopinnot sekä työelämäpainotteiset opinnot

Tästä löydät tarjontamme verkko-, ilta sekä työelämäpainotteisista opinnoista.

Opinnot soveltuvat nuorille, aikuisille, alan vaihtajille, työn ohessa opiskeleville, työttömille ja ammattitaitoa syventäville.

Verkko-opinnot

Jatkuva haku, täytä hakulomake

  • Opiskelu verkkoympäristössä on ajasta ja paikasta riippumatonta, joten voit opiskella myös työn ohessa. 
  • Ohjaus tapahtuu pääosin verkossa henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan ja lähitapaamisia järjestetään tarvittaessa. 
  • Verkko-opiskelu sisältää yhdessä tiimin kanssa oppimista sekä osittain itsenäistä opiskelua. 
  • Opiskeluun sisältyy työpaikalla tapahtuvaa oppimista, jota voi kertyä myös omalla työpaikallasi tutkinnon osien sisällöstä riippuen.


Tarjoamme seuraavat verkko-opiskeluvaihtoehdot:MSKK_verkko

Opiskeluaika määritellään opiskelijan henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaan. Pääsyvaatimuksena verkko-opintoihin on toisen asteen tutkinto (lukio tai ammatillinen perustutkinto 120 ov/180 osp). Opiskelijalla on oltava ennen opintojen alkua kannettava tietokone, internetyhteys, kuulokemikrofoni sekä webkamera. Opinnot alkavat päivän lähiopetuksella Mäntässä, johon osallistuminen on edellytys opintojen aloittamiselle.

Opintojen aloituspäivät (aloituspäivä Mäntässä, muu ohjaus/opetus verkossa):

merkonomit: 29.10.2018, 7.1.2019 ja 11.3.2019. 

datanomit: vko 44/2018, vko 3/2019 ja vko 11/2019.

 

Lisätietoja: koulutuspäällikkö Mari Järvenpää (etunimi.sukunimi@sasky.fi).

 

Työelämäpainotteiset opinnot

Opintoihin jatkuva haku, opintojen aloitus joustavasti! Täytä hakulomake.

Tarjoamme seuraavat työelämäpainotteiset opinnot, jotka sisältävät myös verkko-opetusta:

Opiskeluaika määritellään opiskelijan henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaan. Opinnot suoritetaan pääsääntöisesti työpaikalla oppien ja verkko-opintoina. Pääsyvaatimuksena on toisen asteen tutkinto (lukio tai ammatillinen perustutkinto 120 ov/180 osp). Opiskelijalla on oltava ennen opintojen alkua kannettava tietokone, internetyhteys sekä webkamera.
Kysy lisätietoa koulutuksista: koulutuspäällikkö Mari Järvenpää (etunimi.sukunimi@sasky.fi).

Työelämäpainotteiset opinnot ovat mahdollisia myös muissa tutkinnoissa. Kysy lisää: opinto-ohjaaja Anne Ojalehto puh. 044 728 9188.

 

Iltaopinnot

Kosmetologin/kosmetiikkaneuvojan iltaopintojen seuraava aloitus elokuussa 2018! Haku auki, täytä hakulomake.

Pääsyvaatimuksena iltaopintoihin on toisen asteen tutkinto (lukio tai ammatillinen perustutkinto 120 ov/180 osp). Opiskeluaika määritellään opiskelijan henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaan. Iltaopinnoissa on neljä lähiopetusiltaa/viikko sekä verkko-opintoja. Lähiopetusta on ma-to klo 16.30-20.30. Lisätietoja koulutuspäällikkö Saara-Leena Kytömäki (etunimi.sukunimi@sasky.fi).

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi