Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Verkko- ja iltaopinnot sekä työelämäpainotteiset opinnot

Tästä löydät tarjontamme verkko-, ilta sekä työelämäpainotteisissa opinnoissa

Verkko-opinnot

Haku 14.5. mennessä! Täytä hakulomake.

Opiskelu verkkoympäristössä on ajasta ja paikasta riippumatonta. Verkkotapaamiset ovat pääsääntöisesti klo 8.00 - 16.00 välillä (tarvittaessa mahdollisuus myös iltaohjaukseen) ja ohjaus tapahtuu pääosin verkossa henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman (HOPS) mukaan. Verkko-oppimiseen kuuluu opiskelijoiden ja opettajan lähitapaamiset. Opetusmenetelmät perustuvat suurelta osin ongelmakeskeiseen ja tutkivaan oppimiseen sekä projektityöskentelyyn.

Verkko-opiskelu sisältää työpaikalla oppimista, jossa opiskelija toimii aidossa työympäristössä.

Tarjoamme seuraavat verkko-opiskeluvaihtoehdot:MSKK_verkko

Opiskeluaika määritellään opiskelijan henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaan. Pääsyvaatimuksena verkko-opintoihin on toisen asteen tutkinto (lukio tai ammatillinen perustutkinto 120 ov/180 osp). Opiskelijalla on oltava ennen opintojen alkua kannettava tietokone, internetyhteys, kuulokemikrofoni sekä webkamera. Opinnot alkavat 1-2 päivän lähiopetuksella.
Lisätietoja: koulutuspäällikkö Mari Järvenpää (etunimi.sukunimi@sasky.fi).


Työelämäpainotteiset opinnot

Opintoihin jatkuva haku, opintojen aloitus joustavasti! Täytä hakulomake.

Tarjoamme seuraavat työelämäpainotteiset opinnot, jotka sisältävät myös verkko-opetusta:

Opiskeluaika määritellään opiskelijan henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaan. Opinnot suoritetaan pääsääntöisesti työpaikalla oppien ja verkko-opintoina. Pääsyvaatimuksena on toisen asteen tutkinto (lukio tai ammatillinen perustutkinto 120 ov/180 osp). Opiskelijalla on oltava ennen opintojen alkua kannettava tietokone, internetyhteys sekä webkamera.
Kysy lisätietoa koulutuksista: koulutuspäällikkö Mari Järvenpää (etunimi.sukunimi@sasky.fi).

 

Iltaopinnot

Kosmetologin/kosmetiikkaneuvojan iltaopintojen seuraava aloitus elokuussa 2018! Haku auki, täytä hakulomake.

Pääsyvaatimuksena iltaopintoihin on toisen asteen tutkinto (lukio tai ammatillinen perustutkinto 120 ov/180 osp). Opiskeluaika määritellään opiskelijan henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaan. Iltaopinnoissa on neljä lähiopetusiltaa/viikko sekä verkko-opintoja. Lähiopetusta on ma-to klo 16.30-20.30. Lisätietoja koulutuspäällikkö Saara-Leena Kytömäki (etunimi.sukunimi@sasky.fi).

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi