Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Lentokoneasentajakoulutus

Mäntän seudun koulutuskeskus kouluttaa lentokonealan ammattilaisia huoltohenkilöstön tehtäviin. Meillä voit opiskella A-tason osatutkinnon, B-tason perustutkinnon tai aikuiskoulutuksessa ammattitutkinnon. EASA:n Part 66 lupakirjaluokat: A1/B1.1 ja A2/B1.2 (lentokoneet).

Teemme yhteistyötä mm. seuraavien yritysten kanssa: Patria Aviation Oy, Finnair, GA Telesis ja Ilmavoimat. Yhteistyötä tehdään myös monen muun huolto-organisaation kanssa, jotka ovat työllistäneet oppilaitoksestamme valmistuneita opiskelijoita.

Ajankohtaista:

A-taso A1/A2 osatutkinto (kesto n. 1 v 3 kk)
- opiskelu alkaa 7.1.2020
- hakuaika 29.8. - 29.11.2019
- hakulomake

B-taso B1.1/B1.2 (kesto n. 2-3 vuotta)
- haku nonstop, ryhmään pääsee mukaan kesken lukuvuoden
pääsyvaatimuksena on suoritettu A-taso tai työkokemus ilmailuteollisuudesta.

Lentokonetekniikan ammattitutkinto
- katso lisätietoa

Katso tästä Tapio on the moven video lentokonealan koulutuksesta.

Vieraile osoitteessa sassiin.fi ja seuraa Sassin kansanpuistohankkeen etenemistä.

MSKK_leko

Mäntän seudun koulutuskeskus on tarjonnut lentokonetekniikan koulutusta aikuisopiskelijoille opetusministeriön tukemana jo vuodesta 1989. Koulutus tähtää pääsääntöisesti lentokoneiden rakenne- ja huoltohenkilöstön tehtäviin.

Lentokonealan koulutus täyttää Euroopan lentoturvallisuusviraston asettamat laatu- ja sisältövaatimukset, koulutuslupa FI.147.005.

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi