Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Kansainvälinen toiminta

Kansainvälisen toiminnan tavoitteena on kehittää opiskelijoissa ja henkilökunnassa niitä valmiuksia, jotka lisäävät ammatillista osaamista, muiden kulttuurien arvostusta ja myönteistä kansojenvälistä kanssakäymistä.

Opiskelijoita kannustetaan kansainväliseen työssäoppimiseen ja pyritään antamaan sellaiset kielelliset ja kulttuuriset valmiudet, että he voivat sijoittua kansainvälistyville työmarkkinoille. Jokaisella opiskelijalla, joka haluaa suorittaa työssäoppimisjakson ulkomailla, on siihen mahdollisuus.

Jos olet kiinnostunut työssäoppimisen suorittamisesta ulkomailla, ota yhteyttä: kv-vastaava Henna Huhtanen-Hara puh. +358 (0)44 560 4554 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi(at)sasky.fi

Huittisten ammatti- ja yrittäjäopisto vastaanottaa myös ulkomailta opiskelijoita, opettajia ja vierailijoita. Vastavuoroisuus on olennainen osa toimintaamme. Pyrimme kansainvälisessä toiminnassamme kehittämään yhteistyötä myös paikallisiin yrityksiin ja julkisen alan kohteisiin. Oppilaitos on mukana erilaisissa kv-kehittämishankkeissa ja projekteissa.


Kuvia aikaisempien vuosien kansainvälisestä yhteistyöstä


Videolla HAYOn opiskelijat opettavat suomea ulkomaalaisille

 

huto_rom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Romaniassa viralliset potretit ovat tärkeitä.

 

huto_rom_tut

Opettaja Kirsi Mäki tutustumassa romanialaiseen kulttuuriperintöön.

 

 huto_opp_rom

Hayon opiskelijoita Madridissa.

 

huto_esp_per

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Espanjalaiset perheet toivottivat opiskelijat lämpimästi tervetulleeksi Pamplonaan.

 

huto_uud_yst

Uudet ystävät ovat yhteistyön parasta antia.

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi