Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Puutarhamyymälä Pehtorska

Myymälä on avoinna 1.2. – 23.12. (jouluaatosta tammikuun loppuun suljettu)

ma – pe 9.00 – 15.30 

Äitienpäivälauantaina 13.5.2017 avoinna 9 – 14.00

Puutarhapäivät:                  
perjantaina 19.5.2017 avoinna 9 – 18.00
lauantaina 20.5.2017 avoinna 9 – 14.00

puh. (03) 5212 3005
Osoite: Kauvatsantie 189, 32800 KOKEMÄKI.

Oppilaitoksessa järjestetään vuoden aikana joitakin avoimien ovien tapahtumia, jolloin myymälän aukioloajoista tiedotetaan erikseen.

Pehtorska

Puutarhamyymälä Pehtorska on osa Huittisten ammatti- ja yrittäjäopiston puutarha-alan opetusta Kokemäellä. Pehtorska on oppimisympäristö ja työssäoppimispaikka, jossa opiskelijat voivat käytännön töissä opiskella asiakaspalvelua, neuvontaa, myymälätyöskentelyä ja kukkasidontaa sekä kasvien hoitoa. Myymälässä voi käytännössä harjoitella myös esillepanoja ja somistusta. Pehtorskan yhteydessä ovat koulutilan kasvihuoneet, joista kukkaviljelyhuoneet laajentuvat sesonkiaikoina osaksi myymälätilaa.

Kukkasidonta

Myymälässä tehdään ja myydään erilaisia valmiita kimppuja ja asetelmia. Teemme tilauksesta asiakkaille erilaisia sidontatöitä, esimerkiksi surusidontaa tai vaikkapa ristiäisiin tarvittavat koristelut. Eri sesonkeihin valmistetaan erilaisia teeman mukaisia kimppuja, asetelmia ja istutuksia (äitienpäivä, pääsiäinen, joulu)

Oman viljelyn tuotteet

Kasvihuonekukista tulevat myyntiin helmi - maaliskuulla leikkotulppaanit. Pääsiäismyyntiin kasvatetaan leikkonarsissia. Orvokkien myynti alkaa huhtikuussa ja touko - kesäkuun on myynnissä runsas valikoima kesän ryhmäkasveja sekä erilaisia kesäkukka-amppeleita. Oman puutarhan leikkoruusua tarjoamme läpi vuoden useita lajikkeita. Joulusesongiksi kasvatamme ja myymme oman tuotannon joulutähteä, hyasinttia sekä amarylliksiä.

Kasvihuonevihanneksia saadaan maaliskuun loppupuolelta alkaen, jolloin ensimmäiset kurkut valmistuvat myyntiin. Tomaatit (myös kirsikkatomaatti) ja paprikat sekä chilit tulevat myyntiin huhti – toukokuulla. Myymälän valikoimissa on ruukkuyrttejä sekä leikkopersiljaa, joita saadaan pitkin kautta kasvihuoneiltamme. Kevääksi kasvatamme myös esimerkiksi tomaatin ja chilin taimia myytäväksi.

Syksypuolella avomaan satokaudelta Pehtorskan myyntituotteita ovat sipuli sekä purjo ja erilaiset juurekset. Koulutilan marja- ja omenasato jalostetaan jatkojalostuksen oppitunneilla hilloiksi, mehuiksi ja hyytelöiksi. Näitä tarjoamme runsaan valikoiman joulumyyntiin. Aina on myös joitakin kauden uutuus ja erikoistuotteita.

Kautta vuoden myynnissä on koulutilan alpakka- ja lammaslangat sekä lampaan taljat.

#sasky #hayo #pehtorska 1

 #sasky #hayo #pehtorska 3

 #sasky #hayo #pehtorska 2

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi