Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Asuminen ja vapaa-aika

Asuminen

Opiskelija-asuntola sijaitsee koulurakennuksen välittömässä yhteydessä ja käsittää neljä asuinrakennusta sekä huoltorakennuksen. Asuminen asuntolassa on osittain ohjattua ja ohjauksesta vastaa asuntolanohjaaja.

oasu_kamb_14

Kokemäen yksikön asuntola on tarkoitettu ensisijaisesti luonnonvara-alan perustutkintoa opiskeleville. Asuntolassa on 200 paikkaa ja asuminen on opiskelijoille maksutonta. Asuntolassa voi asua opiskelupäivinä. Etäopiskelun ja itsenäisen opiskelun aikoina on pyydettävä erillinen lupa asuntolanohjaajalta. Myöskään viikonloppuisin ei asuntolassa saa oleskella lukuun ottamatta päivystysvuorolaisia. 

Asunnot ovat soluasuntoja Pehtori- asuntolaa lukuun ottamatta. Yhdessä soluasunnossa on neljä kahden hengen kalustettua huonetta. Lisäksi huoneistossa on kaksi wc:tä, suihku, kuivaushuone ja pieni keittiö. Keittiössä on jääkaappi, liesi, kahvinkeitin ja mikroaaltouuni. Jokaisessa asunnossa on lisäksi televisio ja mahdollisuus oman tietokoneen käyttöön (langaton verkko). Pehtori -asuntola on rakenteeltaan perinteinen asuntola, jossa huoneet sijaitsevat käytävän varrella. Siellä on yksi iso oleskelutila, yhteinen keittiö ja wc- sekä suihkutilat.

Eläinhoitoalan opiskelijoiden on mahdollista hakea eläinsolupaikkaa omalle lemmikilleen. Lemmikistä peritään vuosittain eläinsolumaksu. Lemmikin rokotukset ja madotukset täytyy olla kunnossa asuntolaan tullessa ja rokotuksista on tarvittaessa esitettävä todistus. Eläimen on oltava asuntolaelämään ja muihin lemmikeihin sopeutuvainen. Eläinsolupaikkaa haetaan erillisellä hakemuksella ja päätöksen luvasta tekee oppilaitoksen rehtori.

Asuntolaan tullessaan opiskelijan on tuotavan mukanaan henkilökohtaisten tavaroidensa, vaatteidensa ja hygieniatuotteiden lisäksi omat astiat, liinavaatteet, pyyhkeet, peitto ja tyyny. Oppilaitos tarjoaa vessapaperin ja siivousaineet sekä -välineet lukuun ottamatta pyykinpesupulveria ja käsitiskiainetta.

Opiskelijoilla on mahdollisuus pestä ja kuivatttaa vaatteitaan maksuttomassa pyykkituvassa. Sauna lämpiää huoltorakennuksessa joka keskiviikko. Kesäisin asuntolan käytössä on rantasauna Kokemäenjoen rannassa.

Tietoa asuntolaelämästä saat lisää oppilaitoksemme asukkaan oppaasta ja ottamalla yhteyttä asuntolanohjaajaan.

oasu_kamb

 

Asuntolan rakennukset, opetustilat ja muut oppilaitoksen rakennukset muodostavat selkeän kampusalueen. Asuntolat sijaitsevat koulu- ja ruokalarakennus Mestarin läheisyydessä. Kampuksen alueella  on paljon istutuksia ja alue on vehreä sekä viihtyisä.

Lisätietoja antaa asuntolanohjaaja Anna Lemberg, p. 044 560 4759, etunimi.sukunimi@sasky.fi

 

ASUKKAAN OPAS 2019-2020

Asuntolahakemus 2019-2020

Eläinsoluanomus 2019-2020

 

Vapaa-aika

Oppilaitoksellamme järjestetään opiskelijoiden toiveiden mukaista vapaa-ajantoimintaa. Kokemäellä on myös runsaasti erilaisia harrastusseuroja ja -mahdollisuuksia. Vapaa-ajantoimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja osallistujilta voidaan periä pieniä maksuja. Vapaa-ajantoiminnasta tiedotetaan Mestari-rakennuksen ilmoitustaululla.

Oppilaitoksen liikuntatilat ovat opiskelijoiden käytettävissä sunnuntaista torstaihin. Liikunta- ja kuntosalin aukioloajat löytyvät asuntolanohjaajan ilmoitustaululta Mestari-rakennuksesta. Liikuntatiloissa voi pelata mm. sählyä, lentopalloa, koripalloa ja sulkapalloa.

Lisätietoja vapaa-ajan toiminnasta saat asuntolanohjaaja Anna Lembergiltä, puh. 044 560 4759. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@sasky.fi. Asuntolanohjaaja on pääsääntöisesti tavoitettavissa sunnuntaista torstaihin iltapäivä- ja ilta-aikaan.

 

   

 

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi