Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Opiskelijainfo

Opiskelijan opas

Opintoihin liittyviä tietoja löydät opiskelijan oppaasta.

Toimistopalvelut

Oppilaitoksen opiskelijapalvelut saat Vammalan ammattikoulun infosta (Ratakatu 36, auditoriopääty). Sieltä saat mm. opiskelutodistukset sekä tarvittavat lomakkeet ja hakuohjeet opinto- ja koulumatkatukea varten. Toimisto on avoinna opiskelijoille arkipäivisin klo 9-15.

Opinto-ohjaaja

Opinto-ohjaaja on tavattavissa oppilaitoksessa viikoittain ja lisäksi sopimuksen mukaan. Opinto-ohjaaja ohjaa ja neuvoo opintosuorituksiin, osaamisen tunnustamiseen sekä jatko-opintoihin liittyvissä kysymyksissä. Opinto-ohjaaja Eija Uotilan tavoitat numerosta 050 345 8725 ja sähköpostitse. 

Koulukuraattori

Koulukuraattorin puoleen voit kääntyä kaikenlaisissa henkilökohtaisissa opiskeluun, elämänhallintaan tai työelämään liittyvissä asioissa. Koulukuraattorin tavoitat oppilaitoksen toimiston viereisestä huoneesta pääsääntöisesti tiistaisin ja muina päivinä puhelimitse. Koulukuraattorin voivat olla yhteydessä sekä opiskelijat että kotiväki/muut verkostot. Koulukuraattori Liisa-Maija Yliniityn tavoitat numerosta 040 181 9036.

Terveydenhoitaja

Terveydenhoitaja ohjaa opiskelijaa terveydenhoidollisissa kysymyksissä, suorittaa terveystarkastuksia, antaa apua tapaturmissa ja sairaustapauksissa sekä ohjaa tarvittaessa muiden palveluiden piiriin. Opiskelijoiden terveydenhuolto on maksutonta. Opiskelijat on vakuutettu tapaturmien varalle kouluaikana sekä koulumatkoilla. Terveydenhoitaja on tavattavissa ammattikoululla päivittäin. Terveydenhoitaja Lotta Harjunmaan tavoitat numerosta 040 519 9131.

Psykologi

Psykologin toimenkuvaan kuuluu opiskelijan tukeminen ja ohjaaminen mielenterveyteen, toimintakykyyn ja tunne-elämään liittyvissä asioissa. Psykologi on tavattavissa ammattikoululla maanantaisin klo 12.00 - 16.00 sekä torstaisin ja perjantaisin. Psykologi Terhi Tuomiston tavoitat numerosta 040 637 7415.

Arkipäivän toiminnot

Lavasterakennuksen opetus järjestetään Vammalan ammattikoulun tiloissa vajaan kilometrin päässä Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksesta. Myös asuntola ja opiskelijaruokala sijaitsevat Vammalan ammattikoulun yhteydessä. Oppilaitoksemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä lähellä Sastamalan keskustaa.

Kartta / Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitos: toimisto, kultasepänala ja sisustusala
Kartta / Vammalan ammattikoulu: ruokala ja lavasterakentaminen

 

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi