Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

IKATAn koulutustarjonta

#ikataoppilaitos #meillätehdäänosaajia 1

Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos IKATA on valtakunnallinen kulttuurialan oppilaitos, joka on profiloitunut erikoisalojen kouluttajaksi. Oppilaitoksessa on joitakin sellaisia ammattialoja, joita ei Suomen muissa oppilaitoksissa ole mahdollista opiskella: asesepäntyö, harmonikanrakennus (ei oteta enää uusia opiskelijoita), kitaranrakennus ja pienoismallinrakennus. Lisäksi muita harvinaisempia erikoisaloja ovat mm. lasinpuhallus, sisustuslasi, kädentaitojen ohjaus, rakennusrestaurointi sekä huonekalujen entisöinti ja verhoilu.

Ammattialoja IKATAlla on kaikkiaan 16. Oppilaitoksessa voidaan suorittaa joko taideteollisuusalan perustutkinto (artesaani, 16 eri alaa) tai media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto (kuvallisen ilmaisun toteuttaja, graafinen suunnittelu sekä mediapalvelujen toteuttaja, tapahtuma- ja messurakentaminen).

Taideteollisuusalan perustutkinto 180 osp, artesaani

Asesepäntyö
Erikoismetallityö
Huonekalujen entisöinti ja verhoilu 
Hienopuusepäntyö
Lasiala: korusuunnittelu ja -valmistus
Lasiala: lasinpuhallus
Lasiala: sisustuslasi
Kädentaitojen ohjaus
Pienoismallinrakennus
3D -tulostus ja mallintaminen
Kitaranrakennus
Rakennusrestaurointi
Sisustus- ja tekstiilituotteiden valmistus
Pukeutuminen ja vaatetus

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto 180 osp,
kuvallisen ilmaisun toteuttaja ja mediapalvelun toteuttaja

Graafinen suunnittelu
Tapahtuma- ja messurakentaminen

Musiikkituotannon ammattitutkinto 150 osp

Laulun tekemisen osaamisala
Musiikin manageroinnin osaamisala

Lisätietoja musiikkituotannon ammattitutkinnosta ja hakulomakkeet osaamisaloille, lisätietoa antaa koulutusvastaava Minna Hauhia, 040 839 2911, minna.hauhia@sasky.fi

 

Opintoihin hakeminen

Lisää tietoa IKATAn opintoihin hakemisesta löydät tästä linkistä.

Tarkempia tietoja koulutuksistamme, mm. hakuajat sekä opintojen alkamisajat löydät nettisivujemme Koulutushaku -sovelluksesta. Voit ottaa myös yhteyttä suoraan IKATAn toimistoon, kerromme mielellämme lisää koulutustarjonnastamme ja meille hakemisesta.

 

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi