Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Opiskelijalle

Toimisto sijaitsee toisessa kerroksessa hallinnon käytävällä. Se on avoinna opiskelijoille päivittäin klo 8.00 - 13.15. Toimisto hoitaa mm. opiskelijan KELA:n koulumatkatukeen ja opintotukeen liittyviä asioita, VR:n ja matkahuollon todistuksia ym. opiskelu- ja läsnäolotodistuksia.
 
Opiskelupaikan saaminen ei ole itsestään selvää - ei ole opiskelun lopettaminenkaan. Eroaminen on mahdollista ainoastaan kirjallisesti toimistosta saatavalla lomakkeella. Sinun on keskusteltava opiskelupaikan vaihdosta, töihin menosta tai muista syistä johtuvasta eroamisesta ja siihen liittyvistä suunnitelmista kahden henkilön kanssa ja saatava heiltä hyväksyntä eroamislomakkeeseen. Hyväksynnän voit saada ohjaavalta opettajalta, opolta, koulutuspäälliköltä ja apulaisrehtorilta.

Opiskelija-asuntolaa koskevia asioita hoitaa Ikaalisten Kiinteistökonsultit Oy, Itsenäisyydenkatu 6, 39500 IKAALINEN, puh. (03) 457 220. Muita vuokra-asuntoja voit tiedustella oppilaitoksen toimistosta.
 
Ikaalisissa kirjoilla olevat opiskelijat voivat hakea IKAALINEN-passin toimistossa, jos opiskelusi kestää vähintään vuoden. Sillä saat alennuksia paikallisista liikkeistä. Passin saa koulun toistosta ja siihen tarvitaan opiskelijan oma kuva.

Kaikissa yllättävissä tilanteissa opiskelija voi kääntyä toimiston puoleen.  Toimistosta löytyy laastaria, ambulanssin puhelinnumero jne. Yleensäkin pulmatilanteissa toimisto pyrkii auttamaan. Toimistossa palvelee Maritta Kartaslammi, puh. 044 755 4548, sähköposti ikol(at)sasky.fi .
 
 

 

 
Tykkää meistä facebook
Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi