Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Opiskelijalle

IDEA-kampuksen yhteinen toimisto sijaitsee hallintorakennuksessa. Se on avoinna opiskelijoille päivittäin klo 8.00 - 12.00 ja 13.00 - 15.00. Toimisto hoitaa mm. opiskelijan KELA:n koulumatkatukeen ja opintotukeen liittyviä asioita, VR:n ja matkahuollon todistuksia ym. opiskelu- ja läsnäolotodistuksia ns. "lasiluukulla". Kaikissa yllättävissä tilanteissa opiskelija voi kääntyä toimiston puoleen "lasiluukulla".
 
Opiskelupaikan saaminen ei ole itsestään selvää - ei ole opiskelun lopettaminenkaan. Eroaminen on mahdollista ainoastaan kirjallisesti toimistosta saatavalla lomakkeella. Sinun on keskusteltava opiskelupaikan vaihdosta, töihin menosta tai muista syistä johtuvasta eroamisesta ja siihen liittyvistä suunnitelmista kahden henkilön kanssa ja saatava heiltä hyväksyntä eroamislomakkeeseen. Hyväksynnän voit saada ohjaavalta opettajalta, opolta, koulutuspäälliköltä ja rehtorilta.

Opiskelija-asuntolaa koskevia asioita hoitaa Ikaalisten Kiinteistökonsultit Oy, Itsenäisyydenkatu 6, 39500 IKAALINEN, puh. (03) 457 220. Muita vuokra-asuntoja voit tiedustella oppilaitoksen toimistosta.
 
Ikaalisissa kirjoilla olevat opiskelijat voivat hakea IKAALINEN-passia, jos opiskelusi kestää vähintään vuoden. Sillä saat alennuksia paikallisista liikkeistä. Passin saa ikaalisten kaupungilta: hannu.haapala@ikaalinen.fi ja siihen tarvitaan opiskelijan oma kuva.


Muissa Ikaalisten kauppaoppilaitoksen asioissa palvelee opinto- ja toimistosihteeri Maritta Kartaslammi, puhelimitse 044 755 4548, sähköpostilla ikol(at)sasky.fi tai wilmassa.
 
 

 

 
Tykkää meistä facebook
Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi