Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Koulutukset Ikaalisissa

Merkonomi, liiketoiminnan perustutkinto, asiakaspalvelun ja myynnin osaamisala, 180 osp, 3 vuotta, pk, kevään yhteishaussa.

Merkonomi, liiketoiminnan perustutkinto,  asiakaspalvelun ja myynnin osaamisala, 180 osp, n. 2 vuotta, ylioppilaille tai jo aiemman ammatillisen tutkinnon suorittaneille tai ammatinvaihtajille. Syksyn yhteishakua ei enää järjestetä, vaan tähän monimuotokoulutukseen on jatkuva suorahaku non-stoppina nettisivuilla (lähipäivät ja verkko-opiskeluna kotoa).

Merkonomin tutkinto antaa valmiudet moniin eri ammatteihin yksityisissä yrityksissä ja julkisessa hallinnossa sekä järjestöissä. Ammatissa tarvitaan asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä.

Merkonomeja työskentelee kaupan asiakaspalvelutehtävissä sekä toimistopalvelu- ja laskentatehtävissä, yrityksissä tai valtion, kuntien ja seurakuntien palveluksessa. Tutkinto tarjoaa myös monipuoliset perustiedot yrityksen perustamisesta ja yrittäjänä toimimisesta.


IT-tuki, tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, käytön tuen osaamisala, 180 osp, 3 vuotta, pk, kevään yhteishaussa.

IT-tuki pitää kunnossa tietojärjestelmiä, osallistuu käyttäjien koulutukseen, myy ja markkinoi alan tuotteita. Ammatissa tarvitaan hyvää teknistä osaamista, palveluhenkisyyttä ja yhteistyötaitoja.

IT-tukeja työskentelee tietotekniikka-alan yrityksissä, jotka tekevät ohjelmistoja, tarjoavat tietotekniikan käyttämiseen liittyviä palveluja ja konsultointia, tietokantapalveluita sekä sisällön tuotantoa.

 

Meille voit hakea koko ajan suorahaulla!

 

Erillishaku suoraan oppilaitokseen - hakulomake

Tykkää meistä facebook

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi