Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Hakeminen

Jatkuva haku antaa mahdollisuuden hakea ammatilliseen koulutukseen joustavasti ympäri vuoden. SASKY koulutuskuntayhtymän jatkuvassa haussa voit hakea kaikkiin tutkintoihin tai tutkinnonosiin koulutustarjonnastamme.

Saat hakemiseen ohjausta ja neuvontaa oppilaitoksiltamme. Jo hakuvaiheessa tavoitteena on selvittää sinulle sopiva koulutus ja koulutuksen vaativuustaso. Sopivan koulutuksen valinnassa huomioidaan osaaminen, jota sinulla jo on. Tällaista aiemmin hankittua osaamista sinulle on saattanut kertyä esimerkiksi työelämässä, harrastuksissa, vapaaehtoistyössä tai järjestötoiminnassa.

Jatkuvassa haussa voi hakea kuka tahansa, joka haluaa hankkia ammatillisen tutkinnon tai kehittää ammatillista osaamistaan.

Sinun kannattaa hakeutua koulutukseen jatkuvan haun väylän kautta erityisesti, jos:
• olet jo aiemmin suorittanut toisen asteen tutkinnon tai korkeakoulututkinnon
• sinulla on työelämässä hankittua osaamista
• haluat suorittaa ammatti- tai erikoisammattitutkinnon tai niiden osia
• haluat suorittaa ammatillisen tutkinnon oppisopimuskoulutuksena
• et saanut opiskelupaikkaa yhteishaussa
• haluat hakeutua urheilijoille suunnattuun koulutukseen (mahdollista vain jatkuvan haun kautta).

Jos olet juuri päättänyt peruskoulun, kymppiluokan tai ammatilliseen koulutukseen valmistavan koulutuksen, haet ensisijaisesti yhteishaussa. Yhteishaun lisäksi voit hakea myös jatkuvissa hauissa, jos niissä on tarjolla sinulle sopiva koulutus.

Jatkuvassa haussa haet täyttämällä sivustollamme olevan sähköisen hakulomakkeen.

Opiskelijavalinnasta voit lukea lisää täältä.


Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi