Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Liiketoiminnan opettaja, Huittinen

Huittisten ammatti- ja yrittäjäopistossa Kokemäen yksikössä koulutetaan eläintenhoitajia, maaseutuyrittäjiä, puutarhureita, putkiasentajia ja floristeja. Huittisten yksikössä koulutetaan merkonomeja, datanomeja sekä annetaan liiketoiminnan ammattitutkinnon koulutusta myynnin ja markkinointiviestinnän sekä taloushallinnon osaamisaloilta. Oppilaitoksessa opiskelee noin 500 opiskelijaa. Henkilöstöä oppilaitoksessa on 55.

Haemme liiketoiminnan opettajaa Huittisten ammatti- ja yrittäjäopiston Huittisten toimipisteeseen määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 03.02. - 31.12.2020.

Tehtävän pääasiallinen sijoituspaikka on Huittinen. Haettavan opettajan tehtäviin kuuluvat liiketoiminnan opetustehtävät, koulutuksen verkko-opetuksen kehittäminen sekä uusien ammattitutkintojen suunnittelu ja käynnistäminen. Tehtävä painottuu erityisesti ammattitutkintojen osaamisen tuntemukseen ja koulutuksen kehittämiseen.


Edellytämme liiketoiminnan alan työkokemusta ja hyvää käytännön tuntemusta, erityisosaamista verkko- ja ammattitutkintokoulutuksesta sekä erittäin hyviä yhteistyö- ja tiimitaitoja. Tehtävään valitulla henkilöllä on uutta kehittävä työote ja taidot toimia digitaalisissa toimintaympäristöissä. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä työkokemusta ammatillisen koulutuksen kehittämisen parissa tehdystä työstä. Eduksi luetaan kokemus yrittäjyydestä ja/tai esimieskokemus.

Opetushenkilöstön kelpoisuudet määräytyvät asetuksen 986/1998 mukaan. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n osio C, liitteen 1 mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan 5 kk koeaikaa. Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset tehdään 16.12.2019 klo 16.00 mennessä sähköisellä lomakkeella os. www.kuntarekry.fi.

Hakuajan jälkeen toimitettuja hakemuksia ei voida ottaa huomioon tehtävää täytettäessä.

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi