Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Talotekniikan päätoiminen opettaja, Kokemäki

Huittisten ammatti- ja yrittäjäopistossa Kokemäen yksikössä koulutetaan eläintenhoitajia, maaseutuyrittäjiä, puutarhureita, putkiasentajia ja floristeja. Huittisten yksikössä koulutetaan merkonomeja, datanomeja sekä annetaan liiketoiminnan ammattitutkinnon koulutusta myynnin ja markkinointiviestinnän sekä taloushallinnon osaamisaloilta. Oppilaitoksessa opiskelee noin 500 opiskelijaa. Henkilöstöä oppilaitoksessa on 55.

Haemme talotekniikan opettajaa Huittisten ammatti- ja yrittäjäopiston Kokemäen toimipisteeseen määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 03.02. - 31.12.2020.

Talotekniikan opettajan tehtäviin kuuluu talotekniikan perustutkinnon (putkiasennuksen osaamisala) ja ammattitutkinnon (putkiasennuksen osaamisala) opiskelijoiden oppimisen ohjaaminen. Opettajan perustehtäviin sisältyy mm. työelämäyhteistyötä, oppimisen ja osaamisen arviointia, dokumentointia sekä ohjaustehtäviä, esimerkiksi oppimisen ja henkilökohtaisten oppimispolkujen suunnittelun ja toteutuksen osalta. Myös suunnittelu- ja kehittämistyö kuuluvat opettajan perustehtäviin.

Edellytämme opetettavan alan hyvää käytännön tuntemusta LVI-alalta, alan erityisosaamista, putkiasentajan ammattitutkintotason ja perustutkintotason sisältöjen tuntemusta, kokemusta projektityöskentelystä sekä erittäin hyviä yhteistyö- ja tiimitaitoja. Tehtävään valitulla henkilöllä on hyvä ohjauksellinen työote, taitoja toimia erilaisten oppijoiden kanssa ja taidot toimia digitaalisissa toimintaympäristöissä. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä työkokemusta ammatillisen koulutuksen parissa tehtävästä opetustyöstä. Eduksi luetaan myös monipuolisten pedagogisten menetelmien hallinta ja kokemus opiskelijoiden henkilökohtaisesta ohjaamisesta.

Opetushenkilöstön kelpoisuudet määräytyvät asetuksen 986/1998 mukaan.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n osio C, liitteen 1 mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan 5 kk koeaikaa. Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.


Hakuaikaa on jatkettu. Hakemukset tehdään 27.1.2020 klo 16.00 mennessä sähköisellä lomakkeella osoitteessa kuntarekry.fi.

Hakuajan jälkeen toimitettuja hakemuksia ei voida ottaa huomioon tehtävää täytettäessä.

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi