Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Päätoiminen tuntiopettaja, liiketoiminta

Ikaalisten kauppaoppilaitoksessa on noin 150 opiskelijaa liiketoiminnan ja tieto- ja viestintätekniikan alalla sekä sosiaali- ja terveysalalla.

Haemme liiketoiminnan päätoimista tuntiopettajaa Ikaalisten kauppaoppilaitokseen määräaikaiseen virkasuhteeseen 7.1.2020-31.5.2020. Työskentelypaikkakunta tehtävän alkaessa on Ikaalinen.

Päätoimisen tuntiopettajan tehtävänä on toimia ensisijaisesti liiketoiminnan sekä tieto- ja viestintätekniikan ammatillisten aineiden opettajana ja opiskelijoiden oppimisen ohjaajana. Opettajan perustehtäviin sisältyy mm. työelämäyhteistyötä, oppimisen ja osaamisen arviointia, dokumentointia sekä ohjaustehtäviä, esimerkiksi oppimisen ja henkilökohtaisten oppimispolkujen suunnittelun ja toteutuksen osalta. Myös suunnittelu- ja kehittämistyö kuuluvat opettajan perustehtäviin.


Edellytämme
- myynnin, markkinoinnin ja/tai taloushallinnon vahvaa osaamista
- verkko-opetustaitoa ja kykyä kehittää verkko-pedagogiikkaa
- laajaa alan verkostojen tuntemusta

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä kehittää koulutusta sekä työkokemusta ammatillisen koulutuksen parissa tehdystä opetustyöstä. Eduksi luetaan myös monipuolisten pedagogisten menetelmien hallinta ja kokemus opiskelijoiden henkilökohtaisesta ohjaamisesta. Opetushenkilöstön kelpoisuudet määräytyvät asetuksen 986/1998 mukaan.


Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n osio C, liitteen 1 mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan 2 kk koeaikaa. Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.


Hakemus tulee tehdä viimeistään 29.11.2019 klo 15.00 mennessä sähköisellä lomakkeella osoitteessa kuntarekry.fi.

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi