Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Yleissivistävän koulutuksen tulosalueen johtajan virka

Yhtymähallitus päätti kokouksessaan 29.11.2018 julistaa viran uudelleen haettavaksi. Aikaisemmin virkaa hakeneiden hakemukset otetaan huomioon virkaa täytettäessä.

SASKY koulutuskuntayhtymä on Suomen 13:nneksi isoin ammatillisen koulutuksen palveluntuottaja, jolla on omistajia kolmen maakunnan alueella. Lisäksi se järjestää yleissivistävää koulutusta Ruoveden lukiossa, Pirkanmaan aikuislukiossa, Petäjä-opistossa ja Ylä-Satakunnan musiikkiopistossa. Koulutuskuntayhtymässä opiskelee noin 7000 opiskelijaa. Kuntayhtymän toimintatuotot vuositasolla on n. 40 milj. euroa ja henkilökuntaa kuntayhtymän palveluksessa on noin 600, joista opettajia 70 %. Lisätietoja www.sasky.fi.

Koulutuskuntayhtymään haetaan osaajaa seuraavaan toistaiseksi täytettävään virkaan                            

YLEISSIVISTÄVÄN KOULUTUKSEN TULOSALUEEN JOHTAJA,

virkanimikkeeltään rehtori 1.1.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tulosaluejohtajan johdettaviin oppilaitoksiin kuuluvat Ruoveden lukio, Pirkanmaan aikuislukio, Petäjä-opisto ja Ylä-Satakunnan musiikkiopisto.

Tehtävä edellyttää lukiokoulutuksen, vapaan sivistystyön ja taiteen perusopetuksen hyvää tuntemusta ja kokemusta oppilaitosten johtamisesta sekä valmiutta toimia kuntayhtymän eri yhteistyöverkostoissa. Edellytyksenä on myös valmius opetuksen kehittämiseen ja itsenäiseen talouden hallintaan sekä kokemus henkilöstöjohtamisesta. Yleissivistävän tulosalueen rehtori toimii SASKY koulutuskuntayhtymän johtoryhmän jäsenenä.

Kelpoisuusvaatimuksena on asetuksen 986/1998 2 §:n mukainen rehtorin kelpoisuus. Hakijat voivat esittää oman palkkatoivomuksensa, muut virkasuhteen ehdot OVTES:n mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa kuntayhtymäjohtaja Antti Lahti p. 050 340 6221.

Ennen virkasuhteen vahvistamista valitun on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Noudatamme 6 kk:n koeaikaa. 

Yhtymähallitukselle osoitetut hakemukset ansioluetteloineen 19.12.2018 klo 16.00 mennessä osoitteella:

SASKY koulutuskuntayhtymä, Ratakatu 36, 38210 SASTAMALA.

Kuoreen merkintä haettavasta virasta. Hakemuksia liitteineen ei palauteta.

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi