Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

FRONT-END -KEHITTÄJÄ

KOULUTUS

Koulutuksessa suoritetaan Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon, ohjelmistotuotannon osaamisalan ohjelmiston tuotantoversion toteuttaminen (30 osp) –tutkinnon osa 14.1.– 26.5.2020.

Koulutuksen jälkeen on mahdollista suorittaa koko Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto.

 

KOHDERYHMÄ

Koulutus on tarkoitettu koodauksesta kiinnostuneille ja ohjelmistotuotantoalalle aikoville. Se soveltuu myös toisen osaamisalan suorittaneen datanomin ammattialaa laajentavaksi koulutukseksi.

 

SISÄLTÖ

Kokonaisuus antaa valmiuksia muun muassa mobiili- ja pilvipalvelusovellusten kehittämiseen. Tämän lisäksi tutuksi tulevat ohjelmistoprojektissa toimiminen, graafisen käyttöliittymän toteuttaminen, dokumentointi, testaus ja olio-ohjelmointi.

Koulutuksen aikana tullaan oppimaan ohjelmoinnin perusteet JavaScript-kielen avulla.

 

TOTEUTUS

Koulutus toteutetaan verkkopohjaisena opetuksena. Verkkotapaamiset pidetään kerran viikossa, muuten sisältöjä opiskellaan verkko-oppimisympäristössä. Mahdollinen työpaikalla tapahtuva oppiminen sovitaan opiskelijakohtaisesti. Koulutus alkaa lähiopetuskerralla tiistaina 14.1.2020. 

Laitteistovaatimuksena on oma tietokone, jolla pystyy osallistumaan verkkotapaamisiin. 

 

HAKU JATKUVA HAKU

 

LISÄTIEDOT

opettaja Pekka Aalto
puh. 040 140 7105, pekka.aalto@sasky.fi

koulutuspäällikkö Outi Pitkänen
puh. 044 560 4553, outi.pitkanen@sasky.fi

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi