Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

HENKILÖSTÖPÄÄLLIKKÖ

SASKY koulutuskuntayhtymä (Sasky) on ammatillista koulutusta ja yleissivistävää koulutusta järjestävä kuntayhtymä, joka toimii pääasiassa 13 jäsenkuntansa alueella Pirkanmaalla ja Satakunnassa. Henkilöstöä kuntayhtymän palveluksessa on noin 600. Sasky hakee osaavaa

HENKILÖSTÖPÄÄLLIKKÖÄ VIRKASUHTEESEEN

Henkilöstöpäällikkö vastaa kuntayhtymän henkilöstöhallinnon kokonaisuudesta hallinto- ja talousjohtajan alaisuudessa. Henkilöstöpäällikkö vastaa myös kuntayhtymän yhteistoiminnan, työterveyshuollon ja työsuojelun järjestämisestä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto. Arvostamme erityisesti tutkintoa työoikeuden/virkamiesoikeuden puolelta. Edellytämme vahvaa kokemusta kuntapuolen henkilöstöhallinnon tehtävistä. Arvostamme vankkaa ja laaja-alaista ammattitaitoa, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTESin mukaisesti.

Virkasuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote

Hakemukset CVneen tulee lähettää 22.1.2018 klo 16.00 mennessä

osoitteella SASKY koulutuskuntayhtymä, Ratakatu 36, 38210 Sastamala. Hakemuksia ei palauteta.

 

Lisätietoja tehtävästä antavat:

hallinto- ja talousjohtaja Anja Kakkuri, puh. 044 728 9174, email: anja.kakkuri@sasky.fi

tai

kuntayhtymäjohtaja Antti Lahti, puh. 050 340 6221. 

 

 

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi