Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Ruoveden lukion englannin ja saksan kielen lehtorin virka haettavana

Sasky koulutuskuntayhtymän yleissivistävällä tulosalueella on haettavana lukion englannin kielen ja saksan kielen lehtorin virka vakinaisesti täytettäväksi 1.8.2018 alkaen. Viran sijoituspaikka on Ruoveden lukio.

Opetustunteja voi olla vuosittain myös perusopetuksessa. Arvostamme työkokemusta sekä lukiosta että perusopetuksen 7.-9. luokilta. Toivomme valittavalta hakijalta kokemusta kansainvälisistä opiskelijavaihdoista.

Viran kelpoisuusehdot ovat asetuksen 14.12.1998/986 mukaiset. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset sekä ansioluettelo. Virkaan valitun tulee esittää ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Lisäksi virkaan valitun tulee esittää lain nro 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Viran palkkaus ja työehdot ovat OVTESin mukaiset. Virassa sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Viran hakuaika päättyy 24.11.2017 klo 12.

Hakemukset liitteineen pyydämme toimittamaan sähköpostilla simo.sinervo@sasky.fi tai osoitteella

Ruoveden lukio
Kuruntie 6
34600 Ruovesi

Lisätietoja antaa apulaisrehtori Simo Sinervo puh. 0447871403  tai email simo.sinervo@sasky.fi

SASKY koulutuskuntayhtymä
Yleissivistävä tulosalue

Kimmo Levänen

Kimmo Levänen
rehtori

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi