Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Asuntolanohjaaja

SASKY koulutuskuntayhtymän

Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitoksessa on haettavana toistaiseksi voimassa oleva asuntolanohjaajan toimi.

Asuntolanohjaajan kelpoisuusvaatimuksena on alalle soveltuva ammatillinen koulutus
tai muuten hankittu osaaminen. Tehtävä edellyttää työkokemusta nuorten kanssa työskentelystä. Karkun asuntolassa on noin 80 asuntolapaikkaa.

Asuntolanohjaajan tehtäviin kuuluu vastata opiskelijoiden asumisjärjestelyistä sekä opiskelijoiden vapaa-ajan toiminnan järjestäminen. Tehtävä edellyttää hakijalta työssä oma-aloitteisuutta, vuorovaikutustaitoja nuorten kanssa työskenneltäessä ja joustavuutta työajoissa.

Työ on pääsääntöisesti iltatyötä, ma-to normaalisti klo 14-22, perjantaisin ja tarvittaessa sunnuntaisin sopimuksen mukaan. Viikoittainen työaika on 38,75 h/vko.

Ajokortti (B) on työssä välttämätön.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyy KVTES:n mukaisesti.

Ennen tehtävän vastaanottoa on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus sekä lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote. Noudatamme 4 kk:n koeaikaa. Tehtävä tulee ottaa vastaan viimeistään 11.8.2017.

Lisätietoja antaa 13.7. klo 9-12 rehtori Anna-Leena Kivipuro, puh. 050 587 9344.
Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen anna-leena.kivipuro@sasky.fi

Hakeminen
Hakuaika päättyy 28.7.2017 klo 12.00.
Hakemukseen on liitettävä ansioluettelo. Hakemuksen voi palauttaa sähköpostilla osoitteeseen anna-leena.kivipuro@sasky.fi.


Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi