Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Luonnonkuitukomposiitti-hanke

Oppimisympäristö on rakennettu Pirkanmaan liiton kautta saadulla Euroopan aluekehitysrahaston merkittävällä tuella. Oppimisympäristö koostuu koepaperikoneesta ja siihen liittyvistä biomassan käsittelyyn liittyvistä laitteista sekä materiaalinkoestuslaitteesta.

Oppimisympäristöä voidaan käyttää monipuolisesti eri opintolinjojen opetuksessa, esimerkiksi prosessiteollisuuden perustutkinnossa ja sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinnossa prosessiautomaation tutkinnon osassa. Oppimisympäristö toimii sekä ryhmäopetus- että työssäoppimispaikkana.

Oppimisympäristön laitteistot muodostavat toimivan teollisen prosessin, joka auttaa ymmärtämään prosessin suunnitteluun, toteutukseen, hoitamiseen ja kunnossapitämiseen liittyviä asioita. Oppimisympäristössä päästään tutustumaan PI-kaavioon, prosessiautomaation laitteisiin ja käyttöliittymien ohjelmoimiseen. Oppimisympäristössä harjoitellaan myös käytännössä prosessin käytön- ja laadunvalvontaa, häiriötapausten selvittämistä ja käynnissäpitotöitä.

Oppimisympäristössä saadaan myös tietoa nykyaikaisista biolujitetuista komposiittimateriaaleista ja niiden kehitystyöstä. Materiaalinkoestuslaitteen avulla tutustutaan materiaalien eri ominaisuuksiin, niiden muokkaamiseen ja mittaamiseen.

Tutustu Luonnonkuitukomposiitti-hankkeeseen lähemmin osoitteessa www.luonnonkuitu.fi 

Luonnonkuitukomposiitti-hankkeen oppimisympäristö sijaitsee osoitteessa Nokiankatu 1, Sastamala

Lisätietoja Luonnonkuitukomposiitti-hankkeesta antaa Jari Koskinen, puh. 040 137 1680 tai jari.koskinen(a)sasky.fi       

Luonnonkuitu isompi kone

Esimerkkikuva koneesta


logo_koti4

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi