Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

KOTI -hanke

KOTI ”Koti Osana Tulevaisuuden Innovaatioita” -hankkeen puitteissa Voimarinteelle on rakennettu tulevaisuuden asumisratkaisuista ja teknologisista innovaatioista kiinnostuneille suunnattu asumisen demo-tila. Suunnittelun alla on myös ikäihmisille tarkoitetun itsehoitopisteen ja terveyskioskin rakentaminen. Tutustu lähemmin KOTI-hankkeeseen sivuilla www.koti-hanke.fi

KOTI-hanke KOTI-hanke robotit


Elektroniikka-asentajan koulutus

KOTI-hankkeen tiloissa järjestetään tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinnon elektroniikka-asentaja koulutusta. Vammalan ammattikoulussa elektroniikka-asentajan koulutus painottuu hyvinvointiteknologian osaamiseen. Koulutus antaa sekä tekniset valmiudet että tietoa siitä, miten ylläpidetään ja kohennetaan ihmisen terveyttä, toimintakykyä ja kuntoa teknologian avulla. Asentaja tuntee uuden tekniikan tuomat mahdollisuudet ihmisen toimintakyvyn lisäämisessä sekä osaa ottaa huomioon asiakkaalla mahdollisesti olevat toimintakyvyn rajoitteet.

Koulutusympäristössä opitaan erilaisten apuvälineiden ja turvaratkaisujen asennusta ja huoltoa mm. tekemään kotiasumisen tukijärjestelmien ja hyvinvointiteknologiajärjestelmien järjestelmien käyttöönottotoimenpiteet ja antamaan asiakkaalle järjestelmän käyttöopastuksen. Lisäksi pääsee opiskelemaan robotiikkaa ja oppii tuntemaan palvelurobottien mahdollisuudet.

KOTI-hankkeen tilat sijaitsevat Sastamalan Karkussa Voimarinteen innovaatiokeskuksessa, osoitteessa Hoikantie 15, Sastamala.

Lisätietoja koulutuksesta ja KOTI-hankkeesta antaa opettaja Hannu Kaunisto, puh. 040 181 9056 tai hannu.kaunisto(a)sasky.fi.           

 

 

KOTI-hanke Suunnittelukuva asumisen demotilasta

Suunnittelukuva KOTI-hankkeen demotilasta


logo_koti4


Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi