Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Tampereen palvelualan ammattiopiston (TPA) rehtori

SASKY koulutuskuntayhtymä muodostuu yhdeksästä oppilaitoksesta sekä omasta aikuiskoulutus- ja oppisopimustoimistosta, joka toimii aktiivisesti koulutuskuntayhtymän alueella. Lisäksi se järjestää yleissivistävää koulutusta Ruoveden lukiossa, Pirkanmaan aikuislukiossa, Petäjä-opistossa ja Ylä-Satakunnan musiikkiopistossa. Koulutuskuntayhtymässä opiskelee noin 7000 opiskelijaa.  Kuntayhtymän toimintatuotot vuositasolla on n. 40 milj. euroa ja henkilökuntaa kuntayhtymän palveluksessa on noin 600, joista opettajia 70 %.  Lisätietoja www.sasky.fi.

 

SASKY koulutuskuntayhtymään haetaan osaajaa seuraavaan toistaiseksi voimassa olevaan virkaan               

TAMPEREEN PALVELUALAN AMMATTIOPISTON (TPA) REHTORI,

1.9.2017 alkaen toistaiseksi

Tehtävässä toimiminen edellyttää toisen asteen ammatillisen koulutuksen hyvää tuntemusta ja kokemusta oppilaitosten johtamisesta sekä valmiutta toimia koulutuskuntayhtymän eri yhteistyöverkostoissa. Edellytyksenä on myös valmius opetuksen kehittämiseen, itsenäiseen talouden hallintaan sekä kokemus henkilöstöjohtamisesta. TPA tulosalueen rehtori toimii SASKY koulutuskuntayhtymän johtoryhmän jäsenenä.

Kelpoisuusvaatimuksena on asetuksen 986/1998 2 §:n mukainen rehtorin kelpoisuus. Hakijat voivat esittää oman palkkatoivomuksensa, muut ehdot OVTES:n mukaan. Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Noudatamme 6 kk:n koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa kuntayhtymäjohtaja Antti Lahti p. 050 340 6221.

Yhtymähallitukselle osoitetut hakemukset ansioluetteloineen
30.4.2017 klo 14.00 mennessä osoitteella:

SASKY koulutuskuntayhtymä
Ratakatu 36
38210 Sastamala

Kuoreen merkintä haettavasta virasta. Hakemuksia liitteineen ei palauteta.

 

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi