Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Hallinto- ja kehittämisjohtaja

SASKY koulutuskuntayhtymä muodostuu yhdeksästä oppilaitoksesta sekä omasta aikuiskoulutus- ja oppisopimustoimistosta, joka toimii aktiivisesti koulutuskuntayhtymän alueella. Lisäksi se järjestää yleissivistävää koulutusta Ruoveden lukiossa, Pirkanmaan aikuislukiossa, Petäjä-opistossa ja Ylä-Satakunnan musiikkiopistossa. Koulutuskuntayhtymässä opiskelee noin 7000 opiskelijaa.  Kuntayhtymän toimintatuotot vuositasolla on n. 40 milj. euroa ja henkilökuntaa kuntayhtymän palveluksessa on noin 600, joista opettajia 70 %.  Lisätietoja www.sasky.fi.

 

SASKY koulutuskuntayhtymään haetaan osaajaa seuraavaan toistaiseksi voimassa olevaan virkaan                        

HALLINTO- JA KEHITTÄMISJOHTAJA,

alkaen sopimuksen mukaan

Hallinto- ja kehittämisjohtajan viran kelpoisuusehdot ovat ylempi korkeakoulututkinto sekä hyvä julkishallinnon ja lainopillinen tuntemus. Arvostamme perehtyneisyyttä kunnallishallintoon ja –talouteen, organisointi- ja yhteistyötaitoja, ammatillisen koulutuksen hallinnon tuntemusta sekä EAKR- ja ESR-kehittämishankkeiden tuntemusta. Hallinto- ja kehittämisjohtaja toimii koulutuskuntayhtymän palkka-asiamiehenä, työsuojelupäällikkönä ja on SASKY koulutuskuntayhtymän johtoryhmän jäsen.

Hakijoita pyydetään esittämään palkkatoivomus hakemuksessaan, muut virkasuhteen ehdot KVTES:n mukaan.

Ennen virkasuhteen vahvistamista valitun on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Noudatamme 6 kk:n koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa kuntayhtymäjohtaja Antti Lahti p. 050 340 6221.

Yhtymähallitukselle osoitetut hakemukset ansioluetteloineen
30.4.2017 klo 14.00 mennessä osoitteella:

SASKY koulutuskuntayhtymä
Ratakatu 36
38210 Sastamala

Kuoreen merkintä haettavasta virasta. Hakemuksia liitteineen ei palauteta.

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi