Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

AMMATTITUTKINNOT, ERIKOISAMMATTITUTKINNOT, OPPISOPIMUS JA MUU KOULUTUS

TOISEN ASTEEN KOULUTUS

YLEISSIVISTÄVÄ KOULUTUS

Koulutushaku

Valtakunnallinen teknologiatiistai 27.11.2018

23.11.2018

TeknologiaTiistai on vuosittainen valtakunnallinen tapahtuma, jolloin yläkoululaiset, heidän opettajansa ja vanhempansa tutustuvat kone- ja tuotantotekniikan ammatillisen koulutuksen ja teknologiayritysten tarjoamiin mahdollisuuksiin tulevaisuuden ammattiosaajille.

Ammatilliset oppilaitokset 50 paikkakunnalla eri puolella Suomea järjestävät yhdessä teknologiateollisuuden yritysten kanssa TeknologiaTiistai-tapahtumia. Yläkoululaiset, heidän opettajansa ja myös vanhempansa pääsevät näkemään kone- ja tuotantotekniikan opiskelua ja opiskelupaikkoja sekä ammattiosaajien työtä ja työpaikkoja. Tapahtumat eri puolilla Suomea ovat paikkakuntakohtaisia ja alueen toimijoiden yhteistyön tulos.  

– Teknologiateollisuuden yrityksissä on töissä  310 000 ihmistä, heistä puolella on ammatillinen tutkinto. Ja, vuosittain yritykset palkkaavat 40 000 uutta osaajaa. Siksi on tärkeää, että oppilaitokset ja yritykset yhdessä nostavat ammatillisen koulutuksen tarjoamat mahdollisuudet näkyvästi esille. Koko maan kattavasti näytetään mitä ammatillisen koulutuksen uudistaminen merkitsee. Uudet laaja-alaiset tutkinnot tarkoittavat, että opiskelijalla on mahdollisuus erikoistua ja syventää osaamistaan yksilöllisillä valinnoilla ja oppimispoluilla, korostaa johtava asiantuntija Anne Ahkola-Lehtinen Teknologiateollisuudesta.

Saskyssa TeknologiaTiistaita vietetään Ammatti-instituutti Iisakissa Hämeenkyrössä sekä Mäntän seudun koulutuskeskuksessa. Iisakin Parkanon toimipisteessä vietettiin TeknologiaTorstaita 22.11. Oppilaitoksiin tutustumisen lisäksi yläkoululaiset vierailevat alan yrityksissä alueella. 27.11. Saskyssa Vammalan ammattikoulun metalliosastolla on avoimet ovet.

Lisää tietoa TeknologiaTiistaista löydät täältä.

 

jopo-posteri_2018_twitter_002

Takaisin

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi