Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

AMMATTITUTKINNOT, ERIKOISAMMATTITUTKINNOT, OPPISOPIMUS JA MUU KOULUTUS

TOISEN ASTEEN KOULUTUS

YLEISSIVISTÄVÄ KOULUTUS

Koulutushaku

Lähihoitajan koulutus monimuoto-opintoina alkaa MSKK:ssa 27.1.2020

19.11.2019

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja

Lähihoitajan koulutus monimuoto-opintoina alkaa Mäntän seudun koulutuskeskuksessa 27.1.2020. Teoriaopetus toteutetaan verkko-opintoina sekä lähipäivinä/-iltoina (noin yksi päivä/ilta kuukaudessa).

Opiskelun kesto on 1,5 - 2,5 vuotta riippuen hakijan aiemmasta koulutus- ja työkokemustausta sekä valittavasta osaamisalasta.

Ennen koulutukseen valitsemista kaikki hakijat kutsutaan maksuttomaan pääsykokeeseen. Pääsykoe sisältää matemaattisen ja äidinkielen osaamisen arvioinnin sekä haastattelun. Lisäksi hakijat, joiden äidinkieli on muu kuin suomi tai kielitaitoa ei ole muuten voitu todentaa, kusutaan kielikokeeseen (vaadittu taso B1.1). Pääsykoe pidetään 15.1. klo 9 - 15.

Haku 7.1.2020 mennessä, täytä hakulomake 

Lisätietoja:

opinto-ohjaaja Anne Ojalehto, puh. 044 728 9188 tai anne.ojalehto(at)sasky.fi

Tähän koulutukseen liittyy tutkintokohtaisia terveydentila- ja toimintakykyvaatimuksia (Soralaki), jotka voivat olla opiskelijaksi ottamisen esteenä. Tutustu näihin vaatimuksiin ennen hakemuksen jättämistä sasky.fi/sora. Hakijalla tulee olla hyvä terveydentila.

Takaisin

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi