Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

AMMATTITUTKINNOT, ERIKOISAMMATTITUTKINNOT, OPPISOPIMUS JA MUU KOULUTUS

TOISEN ASTEEN KOULUTUS

YLEISSIVISTÄVÄ KOULUTUS

Koulutushaku

Haku tammikuussa 2020 alkavaan eläintenhoitajan koulutukseen käynnissä

08.10.2019

Seuraava maatalousalan perustutkinnon, eläintenhoidon osaamisalan koulutus Huittisten ammatti- ja yrittäjäopiston Kokemäen yksikössä alkaa tammikuussa 2020. Koulutus tarkoitettu lähinnä hakijoille, joilla aikaisempi ammatillinen perustutkinto tai ylioppilastutkinto. Koulutuksen kesto määräytyy henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti. 

 

  • Hakea voi suorahakuna oppilaitokseen. Täytä hakemus sähköisesti osoitteessa https://wilma.sasky.fi/browsecourses ja toimita kopiot todistuksista oppilaitoksen osoitteeseen: Huittisten ammatti- ja yrittäjäopisto, Kauvatsantie 189, 32800 KOKEMÄKI

  • Hakijat haastatellaan, jossa selvitetään hakijan aiempi koulutustausta ja työkokemus, kiinnostuneisuus alaa kohtaan, opiskeluvalmiudet- ja opiskeluedellytykset sekä jatkosuunnitelmat. Kukin teema pisteytetään asteikoilla 0-3, joka huomioidaan valintapäätöstä tehtäessä.

 Lisätietoja

  • koulutuspäällikkö Erkki Kemppi puh. 044 560 4721, erkki.kemppi(at)sasky.fi
  • koulutusohjaaja Eini Heinimaa puh. 044 560 4520, eini.heinimaa(at)sasky.fi
  • toimisto puh. 03 5212 3009, luonnonvara(at)sasky.fi

Takaisin

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi