Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

AMMATTITUTKINNOT, ERIKOISAMMATTITUTKINNOT, OPPISOPIMUS JA MUU KOULUTUS

TOISEN ASTEEN KOULUTUS

YLEISSIVISTÄVÄ KOULUTUS

Koulutushaku

tiedote opiskelijoille ja vanhemmille

02.10.2019

TIEDOTE OPISKELIJOILLE JA KOTEIHIN

”Kuopiossa Savon ammattiopistossa 1.10. väkivallanteot ovat järkyttäneet meitä kaikkia. SASKY koulutuskuntayhtymän johtoryhmä on saanut toimintaohjeet 1.10. heti tapahtumien selvittyä.  Tällainen tapaus saattaa aiheuttaa herkimmissä henkilöissä ahdistuneisuutta ja pelkoa.

Mikäli tunnet tarvetta keskusteluun tai haluat  jutella tuntemuksistasi, opiston henkilöstö on tukenasi. Loppuviikon ajan voidaan, jos tarve ilmenee, keskustella tapahtuneesta oppituntien aikana opettajan tai opiskelijahuollon henkilöiden johdolla. Kuopion tragedia on murheellinen ja meidän on kollektiivisesti hyvä ottaa osaa yhteiseen suruun. On kuitenkin hyvä muistaa, että elämä jatkuu ja parhaiten kunnioitamme tapahtuman uhreja käyttämällä oma elämämme mahdollisimman hyvin ja toisiamme huomioiden.

Kaikkiin vaaratilanteisiin elämässä on mahdotonta varautua. SASKY koulutuskuntayhtymän oppilaitoksissa on turvallisuussuunnitelmat, joita päivitetään - ja harjoitellaan vuosittain. Pyrimme tekemään parhaamme yhteistyössä opiskelijoiden,  ympäröivän yhteiskunnan ja alueen viranomaisten kanssa.


Pekka Simberg, yleissivistävän koulutuksen rehtori

Anna-Leena Kivipuro, ammatillisen koulutuksen johtaja

SASKY koulutuskuntayhtymä

Takaisin

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi