Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

AMMATTITUTKINNOT, ERIKOISAMMATTITUTKINNOT, OPPISOPIMUS JA MUU KOULUTUS

TOISEN ASTEEN KOULUTUS

YLEISSIVISTÄVÄ KOULUTUS

Koulutushaku

Sasky järjestää tämän vuoden SAKUstars -tapahtuman

09.04.2019

 

SASKY koulutuskuntayhtymä (Sasky) on järjestämisvastuussa, kun valtakunnallinen SAKUstars -tapahtuma tuo positiivista pöhinää Sastamalaan 9. – 11.4.2018. Tapahtuma järjestetään nyt jo 67. kerran, kilpailupaikkoina tämän vuoden tapahtumassa toimivat Vammalan ammattikoulu, Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitos, Vexve Areena ja Ellivuori.

SAKUstars-tapahtuma on valtakunnallinen kulttuurikilpailu kaikille ammattiin opiskeleville. Kisoissa voi esiintyä, testata taitoja, seurata muiden esityksiä ja saada palautetta tuomareilta. Heittäytyä koko yhdessäolon ja -tekemisen tunnelmaan. Osallistujat voivat olla aloittelijoita, harrastajia tai taiteen alan opiskelijoita. Tanssia, räppiä, digikuvataidetta, bändejä, yksinlaulua, soolosoittimia, karaokea, shakkia, näytelmiä, lausuntaa… SAKUstars-tapahtumassa on mukana kaikki, mikä kulttuuriin kuuluu.

Sastamalassa järjestettävään tapahtumaan on ilmoittautunut yli 500 livekilpailijaa ympäri Suomea ja jo ennakkosarjoissa tehtiin yli 300 kilpailusuoritusta. Kilpailujen järjestämisessä on mukana Saskyn opettajia, muuta henkilöstöä edustajia ja opiskelijoita. 

Tänään se alkaa, hienot kolme päivää tulossa!

Lue lisää täältä

passit ja paidat2

Takaisin

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi