Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

AMMATTITUTKINNOT, ERIKOISAMMATTITUTKINNOT, OPPISOPIMUS JA MUU KOULUTUS

TOISEN ASTEEN KOULUTUS

YLEISSIVISTÄVÄ KOULUTUS

Koulutushaku

Uuden ajan kampus Ikaalisiin - nimikilpailu

07.03.2019

Uuden ajan kampus Ikaalisiin – mikä nimeksi?

Vuonna 2020 avautuu Ikaalisissa uudenlainen oppimisympäristö, kun ammatillinen koulutus ja lukiokoulutus kohtaavat Saskyn kampuksella. Samalla tontilla tiiviissä yhteistyössä tulevat toimimaan Ikaalisten kauppaoppilaitos, Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos ja Ikaalisten lukio.

Luvassa on uusia, moderneja tiloja sekä suuri määrä eri alojen osaajia samalla kampuksella – siis mahdollisuudet vaikka mihin!

Mikä on sinun loistava ehdotuksesi tämän kokonaisuuden nimeksi?

Ehdota nimeä kampukselle kommentoimalla kilpailujulkaisua Saskyn Facebook -sivulla, samalla olet myös mukana laadukkaiden vastamelukuulokkeiden arvonnassa. Liitä tarvittaessa nimi-ideaa avaava lyhyt selostus mukaan samaan kommenttiin. Voit lähettää oman ehdotuksesi myös sähköpostilla osoitteeseen reetta.liukkonen(at)sasky.fi. Vinkkaathan kilpailusta myös kaverille!

Kilpailu on käynnissä 31.3.2019 saakka. Kampuksen nimikilpailun tulos julkistetaan Saskyn nettisivuilla ja somekanavilla toukokuun loppuun mennessä.

Nimikilpailukuva netti

*****

Kaikkien osallistujien kesken arvomme JBL TUNE 600BTNC -vastamelukuulokkeet (kilpailun FB-julkaisua Saskyn FB -sivulla kommentoineet tai sähköpostilla nimiehdotuksensa jättäneet ovat mukana arvonnassa). Myös voittaneen nimiehdotuksen tekijä palkitaan samanlaisilla kuulokkeilla. Jos voittanut nimiehdotus on tullut useammalta henkilöltä, palkinnon saaja arvotaan näiden henkilöiden kesken. Arvonta suoritetaan toukokuun loppuun mennessä, voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti (joko Facebookin kautta tai sähköpostilla kautta). Järjestäjällä on oikeus valita uusi voittaja, mikäli henkilöön ei saada yhteyttä. Järjestäjä voi evätä epäsoveliaiden ehdotusten osallistumisen kilpailuun.

Kilpailun järjestää SASKY koulutuskuntayhtymä, kilpailu ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä liity Facebookiin tai Instagramiin millään tavalla. Osallistujat vapauttavat Facebookin kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen.

Takaisin

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi