Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

AMMATTITUTKINNOT, ERIKOISAMMATTITUTKINNOT, OPPISOPIMUS JA MUU KOULUTUS

TOISEN ASTEEN KOULUTUS

YLEISSIVISTÄVÄ KOULUTUS

Koulutushaku

Saskyn kasvateille hieno menestys Suomen Kädentaidot -messujen kilpailuissa

19.11.2018

 

Saskyn Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksesta valmistuneet opiskelijat niittivät jälleen mainetta ja kunniaa Suomen Kädentaidot -messujen yhteydessä järjestetyissä kilpailuissa. Tällä kertaa tuloksena oli Vuoden Artesaani -kilpailussa kaksi finalistia, joista toinen, turkulainen rakennusrestauroija Jonne Lindholm valittiin Vuoden Artesaaniksi. Toinen Saskysta kilpailun finaaliin päässyt oli vaatetusalan artesaani Mia Lorenz. Lisäksi Taito-Finlandia -kilpailun viidestä finalistista yksi oli Saskysta valmistunut, kansainvälisen uran pienoismallien parissa luonut Eero Kumanto.

Kilpailujen voittajat julkistettiin Suomen Kädentaidot -messujen avajaisissa Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa perjantaina 16.11. Nyt jo 23. kerran järjestetty tapahtuma on Euroopan suurin käsi- ja taideteollisuusalan tapahtuma, näytteilleasettajia oli reilusti yli 700 ja kävijöitä oli kolmen päivän aikana yli 50 000, mikä oli jälleen uusi kävijäennätys.

 

Luoteis-Pirkanmaan oppilaitosten rehtori Joni Liukkonen ja kuntayhtymäjohtaja Antti Lahti onnittelemassa Vuoden Artesaania Jonne Lindholmia.

Vuoden Artesaanin kukitus 2 pieni

Takaisin

Toiminnan takaa Netland AppRunner Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi